Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai lányok miért a rosszfiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért a rosszfiúkra buknak?

2011. dec. 29. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

ez megint általánosításos kérdés....

DE! amugy mondjuk azt, hogy

A 25%-uk az úgymond rosszfiúkra hajt

A 25%-uk a divatb*uzikra bukik

A 25%-uk szeretné megtalálni azt a pasit aki szívből viszontszereti őket és nem csak a pasijuk hanem a barátjuk is egyben.

A 25%-uk meg nem is akarja lekötni magát ezért nem foglalkozik az egyszerű pasikkal lekoptatják őket és a sportos izmosabb pénzesebb pasikkal jönnek össze.

2011. dec. 29. 12:58
 2/13 anonim válasza:
9%
mert a jó fiúk unalmasak..és hát lássuk be az élet úgy a jó ha izgalmas és nem tudjuk h holnap mi történik velünk..:)
2011. dec. 29. 13:00
 3/13 anonim ***** válasza:

Kalandra mindenki rosszfiút keres, mert ők arra valók.

Vannak olyan lányok, akiknek lételemük a drámázás, ehhez hasznos, ha szenvednek, így ők hosszú távra is rosszfiút választanak.

Régebben engem is vonzottak, de a két tartós kapcsolatom, amikor igazán szerelmes voltam/vagyok, kedves, megértő fiúval van/volt. És a szex velük is lehet vad, ha ahhoz van kedvünk, ugyanúgy rengeteg programunk van, sose unatkoztam még, egyik kétéves kapcsolatomban se.

Szóval, a lányok lehet, hogy a rosszfiúkra szavaznak, de a normális nők már nem hiszem.

2011. dec. 29. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
A mai lányok nagy része (tisztelet a kivételnek) értéktelen selejt! Akik csak a hozzájuk hasonló selejtekkel,bunkó gondolkodású "emberekkel" érzik jól magukat.
2011. dec. 29. 13:07
 5/13 anonim válasza:
Már nem mert Berényi Miki kopaszodik!!
2011. dec. 29. 13:11
 6/13 anonim ***** válasza:

mert azt hiszik h a rosszfúktól izgalmas és boldog lesz az unalmas életük azt hiszik h a jó fiúk nem tudnak izgalmasak lenni és h velünk ugyan olyna unalmas lenne az életük mint most

és amíg nem jönnek rá saját tapasztalapból h a rossz fiúval nem tarvezhetnek hosszú távra és h egy jó fiú is tud izgalmas lenni addig maradnak a rosszak

és egy másik fontos dolog h a lányoknak nincs önbizalmuk

a jó fiuknak sincs mivel a rosszaknak van és ezért vonzóbbak stb...

2011. dec. 29. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:

# 2

Akkor ha járunk, és sétálunk az utcán hordok majd magamnál egy vállról indítható rakétát...ezzel már elég rosszfiúnak fogok tűnni?

egy jófiú

2011. dec. 29. 13:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Dr house egy igazi rossz fiú azért szeretik olyan sokan azt a sorozatot
2011. dec. 29. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Millió ilyen kérdés volt már.

Mindjjárt jön a visszavágás, hogy a fiúk meg a ribancokat szeretik.

Igaz. Csakhogy mi megdugni akarjuk őket és nem képzeljük azt, hogy normális barátnő, esetleg családanya lesz belőlük, ellenben a csajokkal, akik meg vannak győződve róla, hogy mellettük majd megváltoznak, aztán jön a sírás-rívás, hogy megint át lettek b*szva.

2011. dec. 29. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt amúgy én sem értem. Lányok, egy kérdés: A jófiúkat úgy képzelitek el, hogy otthon ülnek egész nap, nem csinálnak semmit? Miért ne lenne izgalmas mellette az élet? Mi teszi az életet izgalmassá egy "rosszfiú" mellett?
2011. dec. 29. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!