Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért a rosszfiúkra buknak?
ez megint általánosításos kérdés....
DE! amugy mondjuk azt, hogy
A 25%-uk az úgymond rosszfiúkra hajt
A 25%-uk a divatb*uzikra bukik
A 25%-uk szeretné megtalálni azt a pasit aki szívből viszontszereti őket és nem csak a pasijuk hanem a barátjuk is egyben.
A 25%-uk meg nem is akarja lekötni magát ezért nem foglalkozik az egyszerű pasikkal lekoptatják őket és a sportos izmosabb pénzesebb pasikkal jönnek össze.
Kalandra mindenki rosszfiút keres, mert ők arra valók.
Vannak olyan lányok, akiknek lételemük a drámázás, ehhez hasznos, ha szenvednek, így ők hosszú távra is rosszfiút választanak.
Régebben engem is vonzottak, de a két tartós kapcsolatom, amikor igazán szerelmes voltam/vagyok, kedves, megértő fiúval van/volt. És a szex velük is lehet vad, ha ahhoz van kedvünk, ugyanúgy rengeteg programunk van, sose unatkoztam még, egyik kétéves kapcsolatomban se.
Szóval, a lányok lehet, hogy a rosszfiúkra szavaznak, de a normális nők már nem hiszem.
mert azt hiszik h a rosszfúktól izgalmas és boldog lesz az unalmas életük azt hiszik h a jó fiúk nem tudnak izgalmasak lenni és h velünk ugyan olyna unalmas lenne az életük mint most
és amíg nem jönnek rá saját tapasztalapból h a rossz fiúval nem tarvezhetnek hosszú távra és h egy jó fiú is tud izgalmas lenni addig maradnak a rosszak
és egy másik fontos dolog h a lányoknak nincs önbizalmuk
a jó fiuknak sincs mivel a rosszaknak van és ezért vonzóbbak stb...
# 2
Akkor ha járunk, és sétálunk az utcán hordok majd magamnál egy vállról indítható rakétát...ezzel már elég rosszfiúnak fogok tűnni?
egy jófiú
Millió ilyen kérdés volt már.
Mindjjárt jön a visszavágás, hogy a fiúk meg a ribancokat szeretik.
Igaz. Csakhogy mi megdugni akarjuk őket és nem képzeljük azt, hogy normális barátnő, esetleg családanya lesz belőlük, ellenben a csajokkal, akik meg vannak győződve róla, hogy mellettük majd megváltoznak, aztán jön a sírás-rívás, hogy megint át lettek b*szva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!