Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért a rosszfiúkra buknak?
A rosszfiúkban vannak olyan vonzó tulajdonságok, amik a nők számára ellenállhatatlanok (pl. magabiztosság, dominancia, büszkeség, kezdeményezőkészség stb.) Ezek a annyira vonzóak, hogy emiatt a nők szemet hunynak a rosszfiúk negatív tulajdonságai felett is. A jófiúkban nincsenek meg ezek a dolgok ---> nem vonzóak szexuálisan.
De Elmesélem dióhéjban a történetemet:
15 éves korom óta kezdtem aktívan próbálkozni a nőkkel!
Rengeteget futottam utánuk,próbálkoztam többféleképpen,de le se szartak!
Voltak nők,akik megkérdezték,hogyhogy nincs barátnőm,hisz olyan helyes vagyok.
Én ilyenkor rájuk kérdeztem,hogy ők miért nem lesznek a barátnőim,de ilyenkor csak
ügyesen elterelték a témát!
A szüzességemet egy prostival vesztettem el 22 évesen.
26 éves koromra elegem lett az egészből.Olyan döntést hoztam,ami megváltoztatta az életemet.Elhatároztam,hogy nem foglalkozok a nőkkel és csak az üzleti életre koncentrálok!
Addig is éveken át azon dolgoztam,hisz középosztálybeli családban születtem.
De ezután csak az volt a célom,hogy GAZDAG legyek!
Bármi áron gazdag legyek.Güriztem is sokat.
30 évesen már sok tőkét szedtem össze és saját céget alapitottam.Itt már tele voltam pénzzel.
A cégem jól megy és alig kell dolgoznom,de nélküle is megélnék.
Ugyanekkor 30 évesen újra probálkozni kezdtem a nőkkel!
Most 33 éves vagyok van egy mercedesz ml 63 amg-m,egy házam,évente kétszer megyek egzotikus tájakra ugy 3 hétre bulizni!A nőket nem győzöm lerázni!Pedig le se szarom őket!
A 3 év alatt havonta több nővel szexelek,mint 30 éves koromig amennyi összeset szóba állt velem.Bevallom élvezem ezt.És ami a legfurcsább,hogy igazából nem is költök rájuk.
Tölem aztán nincs ajándék,se semmi...és mégis jönnek!
Ez a történetem!Volna mit írni még,de ez is elég!Mindenki vonja le a következtetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!