Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a rosszfiúkra buknak?
Nem tudom, honnan veszed ezeket a sztereotíp butaságokat, kérdezö. Egy pasi azért rossz, mert rossz dolgokat , követ el és undorítóan bânik a nökk&el, kihasználja ès megcsalja öket, egy jófiú meg azèrt jó, mert értelmes dolgokat csinál ès normálisan viselkedik velünk. A gyk-n virnyogó, önsajnáltatò fiúk egyik kategóriába se esnek bele, ök konkrétan nem férfiak, az igazi fèrfinak van önbizalma, attól függetlenül, hogy jó vagy rossz.
Elköt egy kocsit? Ez nem az amerikai filmek vilâga, ember, szerinted ez lehet lazâra venni ès van olyan, aki èrtékel egy kicsilopást??? Max. Aa kisebbségiek...
A párom pl. Jófiú, mégsem volt töketlen kezdeményezni nálam, ès egy oanaszom nem lehet arra, ahogy viselkedik velem.
ma 09:59
Szerintem v mi filmböl idéztél most..:)
3as vagyok. Ezek a tulajdonságok nem rosszfiúsak. Sőt, ezek simán jófiúsak is. Te inkább összekevered a határozottságot a mulya nyámnyilasággal. Egy férfinek dominánsnak, erősnek kell lenni, mernie kell Tenni! A rosszfiúk az általam említett figurák. Ha magadban sem bízol, félsz még önmagadtól, nem szereted magad, akkor nem várhatod el, hogy más bízzon benned, hogy a nő biztonságot érezzen melletted és, hogy szeressen. Sokat fogsz csalódni még így.
A csajozás, a vonzás is ugyanolyan dolog mint az élet más területe: el kell adnod magad.
Hangsúlyozom, hogy a rosszfiúkat csak az élettelen, vendel nők szeretik, de ők csak azért, mert nem jut nekik jófiú.
Ha van kérdésed még, szívesen válaszolok.
ma 10:08
És a csajok miért monják állandóan hogy "csak önmagadat add"
akkor igy egy 30 éves szüz fiú is adhatja önmagát..
Na és mi a véleményed hogy kik vannak elönyben a lányoknál?
Akik mondjuk beiratkoznak egy ilyen csajozós tréningre (már hallom is,ez szar,persze a mi mást mondana egy nő,ezt mondják is a tréningen) vagy aki önmagát adja az összes bénaságváal és félénkségével együtt?
13-asnak igaza van!
Persze, hogy szeretjük, ha egy férfi domináns, meghódít minket, nem unalmas, és bevállalós! De ettől még lehet életünk párja, ha mi is hasonló gondolkodásúak vagyunk.
A rosszfiúkkal lehet rosszalkodni, a jófiúk meg unalmasak. Ennyi!
ma 10:26
Törpilla a falu ku..vája..:)
3as vok. Néha a félénk fiúknak is lehet sikerük. A tréningek kamuk. Add önmagad. Lehetsz béna, csúnya, bármilyen, csak merj tenni. Érdeklődj irántuk, de bátran, határozottan. Hallgasd meg őket(viccesen fog hangzani, de határozottan). A lényeg a bátorság, a cél, a tett. Ha tudod, hogy van idegesítő tulajdonságod, akkor küzdd le(ettől még önmagad maradsz, csak javítottál magadon.)
Fordítsd meg a kérdést! Adj egy lányra nőietlen tulajdonságokat(hangoskodás, köpköd, igénytelenebb, rossz öltözködés, káromkodás, cigi, sör, olajos kéz, fiús járás, zsebre tett kéz ...), neked így tetszene mondjuk átlagos lány? Hát persze, hogy nem! Te most ugyanilyen lehetsz kb, csak fiúba(pont olyan tulajdonságaid vannak Előtérbe helyezve!, amik előnytelenek egy férfinek).
A lényeg, hogy ezeket küzd le vagy csak rejtsd el előttük.
És ne 1 hónap alatt várj sikereket, hanem adj 1 évet magadnak!
ma 10:32
ha én megforditom a kérdést,nem ez a köpködös meg hangos csajok jönnek be,mégis ezt nem tudom hogyan rögtönözted..
mi a helyzet a visszahuzodó és önbizalomhiányos csajokkal?
ja vagy ilyenek nem léteznek?
és nekik mit tanácsolnál?
18-as! Lehet! :)
Egyébként nem faluban lakom, és ha én ku*va vagyok, akkor csak azt kívánom, hogy mindenki ennyire legyen ku*va, mint én vagyok. Mindjárt megoldódna a világ erkölcse, nem lenne félre kú*ás, felbomlott házasság stb. Más hozzáfűzni valóm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!