Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Hogy fiatal lányok idősebb pasihoz vonzódnak. Az unokatesóm 39 éves és a barátnője viszont 23 éves. Tudom,hogy a szerelemben nem a kor számít és azt is tudom,hogy ezeknek a lányoknak a többsége apakomplexusban szenved vagy csak egyszerűen nem vonzódnak a saját korosztályukhoz mert gyerekesnek,kisfiúsnak tartják a saját korabeli fiúkat. Mi lehet az oka,hogy fiatal lányok idősebb férfihoz vonzódnak?

2013. júl. 11. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
A fiúk később érnek.
2013. júl. 11. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Kedves első már nem tizenévesekről van szó.
2013. júl. 11. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem akarok látatlanban, ismeretlenül szidni senkit, de néhány esetben a huszonéves lányok azért szednek össze idősebb palikat, mert azoknak már mindenük megvan, és akkor el vannak tartva meg hasonlók.

Persze most nem unokatesódékat akarom bántani, de nekem van ilyen ismerősöm........

2013. júl. 11. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiúk/férfiak eleve később érnek, de nem mindenkinél van így..párom csak 1 évvel idősebb nálam, de ő viszont értebb a korosztályánál:)) Szóval egyén függő:)
2013. júl. 11. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!