Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megérdemelte igaz?
Figyelt kérdés
A barátommal kedden délig chateltem. Mondta h elmennek a szüleivel majd beszélünk. Erre nem keresett nem is hívott ezt még oké lenyeltem volna de másnap, szerdán se keresett. Végül mégis szerda este felhív h hogy vagyok. Dühös lettem h miért nem keresett. Nálunk ez nem szokás ezért csalódtam benne. Elmondta h egy ,,csomó'' dolga volt kedden is a szüleivel meg h az anyja megengedte h felhívja a haverját és hú de nagy dolgában elment mozizni vele. Majd szerdán estig a dédnagymamájánál volt és egy hívásnyi ideje sem volt -.-"" ezek után kiröhögtem és megmondtam neki h hagyjon békén. Sztem hazudozik h nem volt ideje.2013. júl. 11. 09:53
31/45 Trollpheus válasza:
én vok a fiu megint könyörgöm tzizen hat vagyok és a szülinapomra kaptam az első "aktust ez szerintetek kényszerítés?" jah és ő névvel márt be és lejárat mellesleg azért voltunk tiltva egymástól mert ha együtt voltunk mindig később mentünk haza és az anyukájánbak elege volt hogy mindenhonnan késünk és egy hónap tiltás de persze én egy sunyi és szörnyű alak vagyok O.o
32/45 anonim válasza:
ez a kapcsolat kifutott.. kész, ennyi.. és mi volt az h megd.... másik csajt? biztos ez is a nagy szerelem jele nálad:D
33/45 A kérdező kommentje:
hagyd már abba az önsajnálatot! őket át tudod verni de az ismerőseinket nek. és azt elmonhatnád miért késünk mert folyton pettingelni akartál és volt h sírtam h megint amiatt van a balhé és én ezt nem akarom!!!
2013. júl. 11. 10:52
34/45 Trollpheus válasza:
egyáltalán nem ezekért késtümnk dfe már szánalmasak a próbálkozásaid !
35/45 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje hogy a büdös életbe ne lássátok többet egymást :D
36/45 anonim válasza:
Mondjuk azért nevet kiírni ide tényleg túlzás! Ő is kiírhatná a tiédet ezek után!
37/45 anonim válasza:
Inkább vitassátok meg privátban szerintem.
38/45 anonim válasza:
15 évesen ilyen problémákkal küzdötök?Én azt hittem húszon túliak vagytok.Hová fajult a világ.Szerintem hagyjátok egymást,és élvezzétek a nyarat,a fiatalságot.
39/45 anonim válasza:
Úúúúristen, ez jobb mint a Mónika-show. :D
40/45 anonim válasza:
Értem én, hogy sz.r a kapcsolat, de miért itt kell veszekedni? Személyesen, higgadtan megbeszélni nem lenne jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!