Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szurkolok a srácnak, hogy rövid úton pattintsa le ezt a hisztis pitsát.
2013. júl. 11. 10:21
am ja a srác tiszta értelmes szerintem főnyeremény lehet! jobban megkéne becsülnöd őt!! mindenképpen beszéljétek meg:D
2013. júl. 11. 10:24
Szerintem a hiszti szócikknél a szótárban ez a kérdés van illusztrációként.
2013. júl. 11. 10:25
Nem is érdemelted meg a srácot.
2013. júl. 11. 10:29
én is hibázta mehhez nem fér kétség én is nagyon sokat hibáztam ebben a kapcsoltaban éppugy mint ő de tanultunk mind kettőnkenk első kapcsolat blablabla
Sziasztok én vagyok "a fiú" köszönjük a válaszokat és zért fordultunk ide mert már annyira elfajult hogy csak engem szid és "rib4ncosan viselkedik" nem hatja me amikor sírok mert már nem tudtam megállni teljesen elborult az agya!
Biztos hogy nem vagyok ártatlan mert csináltam sok rosszat nagyon rosszat! DE megbeszéltük és utána boldogok voltunk ere most ez derült égből villámcsapás.
2013. júl. 11. 10:31
kedves kérdező! légyszíves gondolkozzál el, mert nem lesz tartós kapcsolatod soha, ha így viselkedsz, komolyan mondom!! N
2013. júl. 11. 10:32
vigyzzatok mert most készül arra hogy minden rosszat kiirjon aztán el is fogja túlozni
Na mindegy jó szórakozást én voltam a fiú :))
Tippelek és magáról tuti nem fog semmi rosszat kiirni ő lesz a z ártatlan áldozat xD
2013. júl. 11. 10:33
18/45 A kérdező kommentje:
igen én vagyok a hisztis pi*sa mikor már nem hiszek neki annyit átverte a fejem és a szemem láttára olvastam h azt irja egy lánynak h megb*szná amikor minden sz*rak lehordott a barátja miatt gál dávid szánalmas még a volt ,,barátnőjére" is rámászott! én vagyok a hisztis mert már nem bízom benne h egy napra lelépett mit csinál??? mert megk*féln* egy csajt mert dobna a barátjáért nem tudjátok mi van és sajnáljátok közben ezt azért csinálja mert népszerüség hiányos elnyomott nyomi. az anyja is lehordja... senki nem bírja őt csak egy barátja van mindenki lenézi egy nagy kocka folyton hanyagol mert ő kockul ennyire kell őt sajnálni és engem beállítani mmint rossz barátnő? aki mikor kidobta a szülei aggódva fogatam, szendvicset csináltam neki folyton a suliban? aki védte a sértegetésektől? akit kihasznált? akit rákényszerített a szexualitásra. ennyit erről szeggény fiúról és hány lányy dobta volna őt istenem mikor a barátnőim könyörögtek h szakítsak mert rossz nekem és kikészít
Szegény srác.Nem elég,hogy össze vissza rohangált,meg ilyenek a szülei,hogy megszabnak neki elég sok mindent,még te is leoltottad,és emiatt szakítottál vele.
A barátjának a szülinapja volt,nem csak egy sima napon mentek moziba.Mehettek volna buliba is,stb.Korrekt a srác,és értelmes az írása alapján,neked meg kedves kérdező fel kéne nőni!
2013. júl. 11. 10:41
Hát, nekem ez inkább lejárató szövegnek tűnik, mint őszinteségnek....
2013. júl. 11. 10:42
Kapcsolódó kérdések: