Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek felpofonoztam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DaaaS kérdése:

Mit tegyek felpofonoztam a baratnomet mert megerdemelte es azota elvan a kapcsolatunk gyengulve?

Figyelt kérdés
Alkohol allapota alatt voltunk mind ketten,mondott valami olyant amitol kiakadtam es felpofonoztam ,azuttan kiderult csak vicc elni akart es rosszul sult el, ezekttan bocsanatot kertem tole ,de azt mondta szeret es egy kis idot akar h meglassa mi legyen . szerintetek mi lessz?

#felponoztam a baratnomet
2012. szept. 28. 19:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
ha esze lesz szakít.
2012. szept. 28. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

erre csak azt tudom mondani .. remélem elhagy..

de komolyan.. barátnődet megütött ?

én soha többet nem állnék vele szóba..

2012. szept. 28. 19:10
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Remélem szakít veled, te bunkó!
2012. szept. 28. 19:10
 4/20 anonim ***** válasza:
Amíg eldönti, hogy mi legyen, addig most egy másikkal fog viccelödni!!!....:)))))))
2012. szept. 28. 19:11
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Damu bácsi, nem itt kéne ezt kérdezni !
2012. szept. 28. 19:13
 6/20 anonim ***** válasza:

mi ez az írás? te még mindig alkoholosbefolydfdfasda

alatt állsz :DDDD -.-

Várd még még kijózanodtok az a biztos :DD

2012. szept. 28. 19:15
 7/20 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy megérdemelte??? Mit mondott?
2012. szept. 28. 19:19
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha engem ütne meg a barátom(az mindegy hogy pia vagy màs hatàsok alatt àllt-e)soha többé nem àllnék vele szòba,azonnal szakìtanék de max.màsnap és örülhetne hogy visszakézből nem vàgom énis pofân.Èn nem jàrnék vadàllattal..aki ennyire tisztel ahhoz semmi közöm nem lenne azutàn..aki megteszi egyszer az utàna többször is.Nőt ne verj!mondjuk kívàncsi lennék mennyire hagytàl nyomot az arcàn..felszakadt bőr kékzöld foltok stb.?
2012. szept. 28. 19:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Nőt soha nem szabad megütne te paraszt! Se alkohol, se drog, se semmilyen tudatmódosító használata nem lehet kifogás! Én is voltam olyan helyzetben, hogy a barátnőmnek legszívesebben legörgettem volna egy sallert (megjegyzem jogosan!) de nem! Ilyen nincs! Ilyet nem lehet! Ha van benned egy csöppnyi emberség akkor lődd tarkón magad!
2012. szept. 28. 19:21
 10/20 A kérdező kommentje:
megbantam tiszta szivembol hogy felpofonoztam soha nem csinaltam ilyent s nem is fogok csak nekem is vannak olyan dolgok amik kitudnak akasztani...soha nem csaltam meg es tiszta szivembol szeretem ,nem kell azert Letamadni mert viccbol nem mondanak olyant h csokoloztam valakivel ...
2012. szept. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!