Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire durva? Megérdemelte?
A volt barátnőm mindig rámír msn-en és állandóan felcsesz. Utána meg röhög rajtam tudja, h féltékeny volta mindig. Mostanában van barátja és mindig meséli, h merre voltak meghogy mennyire jól elvnnak stb. Nekem ez fájt és tudta és ez már nem az első eset mióta velem szakított már volt neki 3-4. Nem tudom mire jó amit csinál, miért nem tudott velem boldog lenni és velem maradni. Ahogy írtam nekem ez mind fáj és már nagyon elegem volt. Múltkor mikor rám írt fogtam és letiltottam, h hagyjon békén engem ne bosszantson fel mint exnek milyen szar érzés hallgatni az ő új kapcsolatának a működését mikr még tudja, h én valójában őt szeretem. Visszaél vele és csak szivat. Erre múltkor megtettem a lépést és tiltottam azóta se oldottam fel. Viszont a bnője már rám írt, h mi a bajom amiért letilottam a csajt. Hát most komolyan? Én vagyok a szar mert nem bírtam a kicsinyes játékát? És tettem egy lépést? Köszi a válaszokat.
18/F
így van jól tetted:)
dehogy vagy kicsinyes:)
Hát én letiltanám a barátnőjét is, csak előbb visszaírnék neki annyit, hogy "na találd ki, mért tiltottam le!"
Tiszta hülyék mindketten, éretlen kis libák. Ne foglalkozz velük, inkább keress egy normális lányt és legyetek boldogok együtt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!