Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire durva? Megérdemelte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire durva? Megérdemelte?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm mindig rámír msn-en és állandóan felcsesz. Utána meg röhög rajtam tudja, h féltékeny volta mindig. Mostanában van barátja és mindig meséli, h merre voltak meghogy mennyire jól elvnnak stb. Nekem ez fájt és tudta és ez már nem az első eset mióta velem szakított már volt neki 3-4. Nem tudom mire jó amit csinál, miért nem tudott velem boldog lenni és velem maradni. Ahogy írtam nekem ez mind fáj és már nagyon elegem volt. Múltkor mikor rám írt fogtam és letiltottam, h hagyjon békén engem ne bosszantson fel mint exnek milyen szar érzés hallgatni az ő új kapcsolatának a működését mikr még tudja, h én valójában őt szeretem. Visszaél vele és csak szivat. Erre múltkor megtettem a lépést és tiltottam azóta se oldottam fel. Viszont a bnője már rám írt, h mi a bajom amiért letilottam a csajt. Hát most komolyan? Én vagyok a szar mert nem bírtam a kicsinyes játékát? És tettem egy lépést? Köszi a válaszokat.

18/F

2009. júl. 8. 06:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
95%
Teljesen jól tedted hogy letíltottad énis ezt tettem volna a helyedben.
2009. júl. 8. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
meg a csaj lepodott meg hogy letiltottad?hat ez kemeny,aztan meg "radkuldi" a baratnojet is nah ez mar gyerekes,nagyon is jol tetted hogy letiltottad msn-ol en meg a baratnojet is letiltanam
2009. júl. 8. 07:23
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Ha tökös vagy mostanra mindketten le vannak törölve :D
2009. júl. 8. 07:30
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon jól tetted. Én törölném is , de nem csak őt, hanem a barátnőjét is:-)
2009. júl. 8. 08:02
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Okos fiú vagy, jó úton haladsz a férfivá válashoz. Az ex gyerekes, nem kell foglalkozni vele. Ez csak hozzásegíthet a gyors kigyógyuláshoz.
2009. júl. 8. 08:10
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

így van jól tetted:)

dehogy vagy kicsinyes:)

2009. júl. 8. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Túl gyerekes, te viszont már nagyon nem vagy az, ahogy a leírásodból látom. Felejtsd el, az ilyenen ne rágódj, csak a kislányok játszanak így, nem érdemli meg, h. ezen gondolkozz.
2009. júl. 8. 08:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én letiltanám a barátnőjét is, csak előbb visszaírnék neki annyit, hogy "na találd ki, mért tiltottam le!"

Tiszta hülyék mindketten, éretlen kis libák. Ne foglalkozz velük, inkább keress egy normális lányt és legyetek boldogok együtt! :)

2009. júl. 8. 09:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nagyon jól tetted:)
2009. júl. 8. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Megérdemelte!
2009. júl. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!