Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek durva lenne ha elmennék vele?
Tehát van egy féléves kapcsolatom, nagyon szeretem a fiút és ő is engem wiii :D
Viszont egy egy fiú barátom, vagy 5 éve, hogy nagyon jóba vagyunk, bár voltak elhidegülések, mert belém szeretett. A héten megyek el egyetemre és ritkán fogok találkozni az itteni barátaimmal, elhívott egyet a jó barátom a gyümölcsösükbe egyet hülyülni beszélgetni mielőtt elmegyek, amolyan búcsú féle. A baj az, hogy azt hiszem szerelmes belém, bár neki is barátnője van, de pár hónappal ezelőtt beismerte, és most is látom rajta hogy úgy érez. Szerintetek elmenjek vele? Megsértődne a barátom vagy hogy is mondhatnám el? Nekem egy szimpla jó barát szerelmes vagyok a barátomba viszont a barátaim is fontosak. Ti mit tennétek? A történet szereplői egytől egyik 19 évet tudnak maguk mögött :D
Szerintem igen. Ha szeret, akkor bíznia kell benned. Nyugodtan menj el a bulira szerintem.
DE: Ha már ezen agyalsz, hogy fer lenne-e, szerintem egy kicsit te is szerelmes vagy belé és nem bízol magadban. De lehet, hogy rosszul ítéllek meg.
Akkor amikor bevallotta megmondtam, hogy én nagyon kedvelem de csak mint barátot és részemről ennél nincs több :) és igen, a második félreértett, mert nagyon szerelmes vagyok a barátomba és azért agyalok ennyit, hogy ne bántsam meg :)
A másik srác mindig is barát volt, egy megbecsülendő barát de előbb testvér, mint potenciális jelölt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!