Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DaaaS kérdése:
Mit tegyek felpofonoztam a baratnomet mert megerdemelte es azota elvan a kapcsolatunk gyengulve?
Figyelt kérdés
Alkohol allapota alatt voltunk mind ketten,mondott valami olyant amitol kiakadtam es felpofonoztam ,azuttan kiderult csak vicc elni akart es rosszul sult el, ezekttan bocsanatot kertem tole ,de azt mondta szeret es egy kis idot akar h meglassa mi legyen . szerintetek mi lessz?#felponoztam a baratnomet
2012. szept. 28. 19:07
12/20 A kérdező kommentje:
Nem!
2012. szept. 28. 19:30
13/20 anonim válasza:
És ha azt mondja, hogy el akar hagyni mert már nem szeret egy ideje (nem viccből) az nem fog kiakasztani? Akkor agyonvered? Még ha csókolózik is mással arra sem válasz a pofon. Gondolom nem egy súlycsoportban vagytok. Ha ennyitől kiakadsz, akkor járj el kezelésre.
Szerintem mi lesz? Két lehetőség van.
1. A csaj nem normális és veled marad.
". Van egy kis esze és többé nem áll le veled.
15/20 anonim válasza:
Hogy mi lesz?
Remélem nekifutásból pofán vág egy helyesírási szabálykönyvvel aztán a sorsodra hagy.
Lehetőleg a tizenegyedik kiadással, mert az még keményfedeles volt.
16/20 anonim válasza:
Hát ha van egy kis esze akkor elhagy. Te meg menj el valami dühkezelési terápiára, mert egy nőt sosem ütünk meg!
17/20 anonim válasza:
Ahol egyszer elsült, később is fog. Én lépnék a helyében. Ha nem teszi, akkor kell neki idő. Én sem tudnék valakivel úgy lenni, mint előtte. Beletelne egy időbe.
18/20 anonim válasza:
Amelyik férfi megüt egy nőt,az nem érdemli meg, hogy férfinak nevezzék..
19/20 anonim válasza:
A Magyar Helyesírási Szótárt "pofonozgassad".
20/20 A kérdező kommentje:
Anyad jol vane, vagy keresi a penz szotarral a kezebe???
2012. nov. 15. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!