Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megérdemelte igaz?
Figyelt kérdés
A barátommal kedden délig chateltem. Mondta h elmennek a szüleivel majd beszélünk. Erre nem keresett nem is hívott ezt még oké lenyeltem volna de másnap, szerdán se keresett. Végül mégis szerda este felhív h hogy vagyok. Dühös lettem h miért nem keresett. Nálunk ez nem szokás ezért csalódtam benne. Elmondta h egy ,,csomó'' dolga volt kedden is a szüleivel meg h az anyja megengedte h felhívja a haverját és hú de nagy dolgában elment mozizni vele. Majd szerdán estig a dédnagymamájánál volt és egy hívásnyi ideje sem volt -.-"" ezek után kiröhögtem és megmondtam neki h hagyjon békén. Sztem hazudozik h nem volt ideje.2013. júl. 11. 09:53
21/45 anonim válasza:
ezeket a részleteket nem tudtuk.. akkor meg ha neki olyan jó lenne mást megb....ni, akkor hagyd ott:)
22/45 A kérdező kommentje:
persze h annak tűnik mert szemét módra igy adta be magát!!!!!
2013. júl. 11. 10:43
23/45 anonim válasza:
"akit rákényszerített a szexualitásra." - ez meg már bűncselekmény, de akkor minek jártál még vele???????
24/45 A kérdező kommentje:
mert szerettem és egy csomó mindet ígért a szüleim is tíltottak tőle...!!!
2013. júl. 11. 10:44
25/45 anonim válasza:
akkor itt a vége, fuss el véle... szakitsatok
26/45 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy hány évesek vagytok?
27/45 Trollpheus válasza:
ha ennyire ilyen volnék akkor már szakítottál volna és még te mondtad hogyha kirakom a kérdést feljelentesz csak egy külömbség van te irtál nevet én meg nem
Na látjátok ilyen amikor mindent eltúloz és nem akarja elhinni hogy olyan milyen
Ha ezekbe van valami igazság akkor a történet háttere nem egészen ez szóval ez nagyon maniipulatív és hiányos történet
Jah és szexualitás? Nem erőszakoltalak meg Bocsánat hogy érdekel és bocsánat hogy téged ugy neveltek hogy ha érdekli a fiút akkor dobd és nézd le és hogy minden fiú kihasznál mert pont én nem voltam az mert szerettelek ... egeszen eddig
29/45 A kérdező kommentje:
kérlek hagyd abba h megjátszod magad!! még azt is kérted h opjalak le 14 évesen!!!!!!!!!!! most 15 vagyok
2013. júl. 11. 10:48
30/45 A kérdező kommentje:
és azt mondod az normális????? haggyuk már mindenki mondta h szakítsak de kitartottam melletted!!! mert szerettelek fogd már fel!!! és a bizalom hiány miatt ment tönkre amit te csesztél el azzal h olyanokat írtál annak a lánynak!!!
2013. júl. 11. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!