Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értik ezt a lányok?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hallom hogy azért szakított egy lány a barátjával, mert nem érezte mellette magát biztonságban. Mégis milyen biztonságban? Attól kell tartaniai a csajnak, hogy majd bemegy a bankba és fegyvert szegeznek a tarkojához, és jön a barátja, kirántja a fegyvert a illető kazéből, és lelövi, amiért ezt merte tenni a barátnőjével, vagy hogy? Azt értem, hogy egy fiu legyen izmos, meg tudjon segíteni, ha valami nehezet kell cipelni...:D De, hogy nem érzi magát biztosngábban...

Hogy értik ezt a lányok, mondjanak már egy példát...:D

2009. okt. 18. 14:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

mert nagyobb biztonságban érzem magam egy férfias alkatú pasi mellett .... mint egy velem egy súlycsoportba tartozó gizda, gyerekes testalkatú srác mellett

nem kell adonisznak lenni meg gorillának sőt én a kövér pasikat nem is részesítem előnyben...de akkor legalább egy kicsit legyen erősebb alkatú és ne úgy nézzen ki mint egy gyenge , vézna kis b*zi akit a szél is elfúj :D

2012. jún. 4. 19:32
 22/22 anonim ***** válasza:
nem talál vonzónak... tudatalatt bennük van hogy olyanokat szeretnek akik nekimennének egy kisebb medvének is. evolúció.... :D
2012. jún. 4. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!