Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értik ezt a lányok?
Sokszor olvasom, hallom hogy azért szakított egy lány a barátjával, mert nem érezte mellette magát biztonságban. Mégis milyen biztonságban? Attól kell tartaniai a csajnak, hogy majd bemegy a bankba és fegyvert szegeznek a tarkojához, és jön a barátja, kirántja a fegyvert a illető kazéből, és lelövi, amiért ezt merte tenni a barátnőjével, vagy hogy? Azt értem, hogy egy fiu legyen izmos, meg tudjon segíteni, ha valami nehezet kell cipelni...:D De, hogy nem érzi magát biztosngábban...
Hogy értik ezt a lányok, mondjanak már egy példát...:D
Nem feltétlen a termet a lényeg. Lehet hogy a pasi az a típus, akivel nehéz biztosabb jövőt tervezni. Pl. nem akar továbbtanulni, hanem egybő dolgozni, de nem tudja mit, hol, vagy sok más ilyen dolog amit fogalma sincs hogy fog csinálni az életbe. Könnyebbség, ha legalább az egyik félek van konkrét elképzelése.
A másik meg amit már előttem is írtak, nem ismétlem :)
Biztonság...hmmm...én ezen a szón nem feltétlenül a testi erőt értem.
Mondhatjuk úgy is, hogy én is szakítottam a barátommal, mert nem éreztem magam vele biztonságban. Érzelmileg. Tehát nem éreztem azt rajta, hogy a "kezét is tűzbe tenné értem". Nem hozott áldozatokat értem, nem én voltam az első és legfontosabb az életében. Első neki a munka volt, utána a szülei, utána az öccse, és végül én.
Ha egy kapcsolatban nem érzed azt, hogy szeretnek, akkor sokan úgy fejezik ki, hogy nem érzik a biztonságot. Tehát a biztos és feltétlen szeretetet.
Remélem valamelyest érthető. :)
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!