A jobbikos lányok miért visszafogottabbak, "szófogadóbbak" a többi lánynál, akik nem is értik a politikát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 19:47
1/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül igaz.Én speciel ismerek egy olyat,aki a te állításod ellentéte.
2/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a jobbikos lányok jobban értik a politikát.
3/16 anonim válasza:
Ők azért jobbikosok, mert apuci szerint az a jó. Márpedig amit apuci mond, az szentírás.
4/16 anonim válasza:
egyáltalán nem apuci mondja nekik(2.voltam)
5/16 anonim válasza:
Mert a Jobbik hazaszeretetre, visszafogottságra, jólneveltségre tanít.
6/16 anonim válasza:
Mert a jobbikos lányok abban hisznek, hogy a nők másodrendűek és a háztartásban a helyük. Maguknak is ilyen életet akarnak majd.
7/16 anonim válasza:
Pont a jobbikos lány ismerőseim azok, akik Coronitába járnak, szétdrogozzák az agyukat és egyáltalán nem visszafogottak.
8/16 anonim válasza:
akkor nekem apunk haverom papnak tanul életébe miseboron kívül alkoholt nem ivott
9/16 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket a jobbik agitprop osztálya fizeti?
10/16 anonim válasza:
a jobbikosok még kérdeznek ilyet ingyen
lehet a többi párt ilyet nem tenne
Adjon az Isten Szebb jövőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!