A jobbikos lányok miért visszafogottabbak, "szófogadóbbak" a többi lánynál, akik nem is értik a politikát?
Ó, hát ez egyszerű:
A Jobbik konzervatív párt, ebből a jellegéből adódóan keresztény, európai értékeket vall. Ennek egyenes, szinte egyértelmű következménye a tekintélyelvű családmodell.
Nos, én jobbikos vagyok, és a korosztályomhoz képest visszafogott, de szerintem a kettő nem függ össze. Nem látom értelmét az alkoholnak, a ciginek, és a drogoknak, így nem is vagyok hétvégente a szórakozóhelyeken. Helyette olvasok, rajzolok, és persze tanulok, így jutottam be az orvosira, hogy gyermekorvos lehessek. Azért vagyok jobbikos, mert szeretem a hazámat, és végre egy párt, aki azt mondja, hogy igen, nem kell szégyellni azt, hogy magyar vagy. A cigányok elég sokszor keserítették már meg az életem, így tetszik, hogy végre valaki kimeri mondani az igazat. Az is pluszpont, hogy ott van náluk Dr. Gyenes Géza, aki szakmailag messze az egyik legjobb, és értelmes egészségügyi programjuk van. Családcentrikus vagyok, és tetszenek a családügyi elképzeléseik is. Viszont nem vagyok elvakult, tehát ha jönne egy olyan párt, aki jobban megfelel az igényeimnek, akkor "váltanék".
20/L
Kedves utolsó válaszló!
Dr. Gyenes Gézát már volt alkalmam meghallgatni, engem is lenyűgözött! :)
Sok sikert a majd a munkádhoz, most pedig a tanuláshoz, fejlődéshez! :)
Nincs olyan, hogy jobbikos lányok, meg többi lány.
Van a hagyományos értékrend alapján kívánatos viselkedés, a jobbikos lányok nagy része valószínűleg így viselkedik, mert a jobbik vallja ezt az értékrendet. (Nagyrészt...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!