Magyar Péter belengette az előrehozott választást. El fogja érni?
Nagyon remélem, mert én sem biztos, hogy kibírom 2026-ig ebben az országban. Kiszámíthatatlan minden, nem lehet tervezni, elfáradtam. Nincs erre már erőm. Nyilván sok minden ide köt, de a fa is kipusztul, hiába mérgezik "csak" a gyökerét.
Azt hiszem, a tisza most van olyan erős, hogy képes legyen kiharcolni. Mit ér el 100 ember az utcán? Semmit. Mit ér el 100 ezer? Semmit. De mit ér el 1 millió+? Bármit. Meg kell érteni, hogy ha változást akarunk, akkor muszáj csinálni valamit. Ha nem lesz jó, el kell zavarjuk őket is.
hát mire vársz? mi tart vissza? mi lenne ha elmennél a fenébe, ahelyett, hogy a nyakunkra szavazol egy ilyen poszt-szdszes társaságot?
én nem kérek az olyan alakokból, akik eltörönék a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a fiatalok adómentességét
cserébe meg kapnánk többkulcsos rabló adórendszert, méregdrága multis energiacégeket, pofátlan tolakodó liberális ideológusokat
köszi, de nem! ilyen változásra én nem fizetek be!
"Kedves" kettes. Értem, hogy nem kérsz a fideszből, "akik eltörönék a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a fiatalok adómentességét
cserébe meg kapnánk többkulcsos rabló adórendszert, méregdrága multis energiacégeket, pofátlan tolakodó liberális ideológusokat"
Rezsicsökkentés csökkentés, szja mentesség 25 éves korig, a rabló multik alig adóznak, a gázt a rezsicsökkentett mennyiség felett a piaci ár sokszorosáért adják, és bukott melegeket hoznak vissza a közéletbe. Megértem, bár vannak ettől sokkal nagyobb bűneik.
De ennek mi köze a Tiszához?
hiába dumálsz mellé tisznyák, pontosan tudod, hogy mi várna ránk ha pusztán szánalmas orbánfóbiás gyűlöletből megszavaznátok ezt a törpemessiást, akinek egyetlen vágya van a világon : orbán viktor karizmáját megkapni
még akkor is, hogyha a küszöböt rágnád a tisznyák haverkáiddal 4 évig
milyen beígérteket? hát ezek eddig nem mondtak semmit
vagy ha igen, a tiszások menekülnek a szembesítés elől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!