Nem értem az előrehozott választást, pontosan mi a feltétele?
Figyelt kérdés
"amennyiben húsz százalékos előnyre tesznek szert, akkor akár előrehozott választást is kiírhat a Fidesz, ami a kétharmadot is megoldhatja."
A 20%-ot hol mérik? Nem értem, segítsetek. Az idézet pedig innét van:
dec. 10. 15:35
1/14 anonim válasza:
én súlyos lázat és elmezavart mérek magyar péternél
3/14 A kérdező kommentje:
Miért nem a kérdésre válaszoltok????
dec. 10. 15:38
4/14 anonim válasza:
Mert nyomorultak, és komcsik, azért nem válaszolnak a kérdésre, én sem tudom a választ
5/14 anonim válasza:
3: ilyen soha nem volt Magyarországon, és most sem lesz, ez a válasz, ennyi. És ne olvasgass népszavát, mert buta maradsz.
6/14 anonim válasza:
A Népszava pontatlanul fogalmaz, nem arról beszélt Magyar Péter, hogy a Fidesz írhat ki előrehozott választást. Arról beszélt, hogy amennyiben a Tisza nyer és kormányra kerül, de csak feles többséggel, akkor a propaganda megszüntetése nyomán várhatóan tovább emelkedik a népszerűségük, míg a Fideszé csökken. Ekkor pedig kormányon megtehetik, hogy feloszlatják a parlamentet és új választást írnak ki, amikor nagyobb arányban győzhetnek. Bár szerintem ezt nem fogják meglépni, de mindenesetre erről volt szó.
7/14 anonim válasza:
aha, véletlenül sem a jobboldal iszonyatos haragjával nézne szembe a péter :DD
9/14 A kérdező kommentje:
6-os nem értem: "Arról beszélt, hogy amennyiben a Tisza nyer és kormányra kerül, de csak feles többséggel, akkor a propaganda megszüntetése nyomán várhatóan tovább emelkedik a népszerűségük, míg a Fideszé csökken."
Milyen feles többség, amikor 20%-ról beszélt? Továbbra sem értem.
dec. 10. 16:04
10/14 anonim válasza:
Először megnyerik a választást, megmutatják hogy hogyan kell hazahozni az EU pénzeket, szétverik a fideszes médiát, kiteregetik a korrupciós ügyeket, majd új választásokat írnak ki.
Ez a terv a Tisza párt 2/3-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!