Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péternek megérné-e az...

Magyar Péternek megérné-e az előrehozott választás?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 00:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert az újévi köszöntőjében ezt belengette.
tegnapelőtt 00:50
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Megérné, de napról napra jobban megéri hisz a fidesz folyamatosan gyengül, már csak a gyűlölet maradt nekik, kormányzás rég nincs
tegnapelőtt 00:51
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Biztos összeállt már a team úgyhogy nem mondaná ha nem akarná.
tegnapelőtt 01:08
 4/15 anonim ***** válasza:
18%

ÉS ha nyerne akkor az államforma királyság lenne vagy mi?

Mert a Tisza oldalán ha meg akarom nézni kik a párt tagjai akkor csak "A jövő hazaszerető vezetőit keressük" szöveg van, és egy tagot se mutatnak be.

tegnapelőtt 02:25
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Igen, mert most már hónapról hónapra gyengül. Pont ezért szeretne minél előbb választást, mert 2026-ra kisebb lesz a támogatottsága.
tegnapelőtt 08:34
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Necces... ugye az egy dolog, hogy pl 40-35-re megnyerik a választést, csak hát aztán meg kellene nyerni az EVK-k többségét is. Ott viszont más a helyzet, az ellenzéki szavazatok BP-n koncentrálódnak. Szerintem simán elhozná jelenleg az EVK-k 60-70%-át a fidesz.

És az se biztos, hogy vezetnek, csak mert néhány kutatás azt mondta. Én nagyon nem vagyok optimista a tisza jelenlegi állásával. És szerintem meg is torpantak... nem jöttek az ígéretek, nincs egy értelmes jelölt sshova és semmire. Arra alapozni, hogy az emberek majd protestből leszavaznak a tiszára akkor is, ha nem szimpi nekik...

tegnapelőtt 08:56
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Megnyerik a listás szavazást*
tegnapelőtt 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem, a Fidesz ugyanúgy 2/3-ot szerezne most is. Persze ezt ő is tudja, csak blöfföl és hazudozik, mint mindig.
tegnapelőtt 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

"Fidesz ugyanúgy 2/3-ot szerezne most is"

Hát akkor itt a lehetőség. Előrehozott választáson meg lehet mutatni ezt a 2/3-ot.😂

tegnapelőtt 09:41
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

"Hát akkor itt a lehetőség. Előrehozott választáson meg lehet mutatni ezt a 2/3-ot."

Miközben a Tisza nem mer elindulni egy időközin? :D

tegnapelőtt 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!