Magyar Péternek megérné-e az előrehozott választás?
ÉS ha nyerne akkor az államforma királyság lenne vagy mi?
Mert a Tisza oldalán ha meg akarom nézni kik a párt tagjai akkor csak "A jövő hazaszerető vezetőit keressük" szöveg van, és egy tagot se mutatnak be.
Necces... ugye az egy dolog, hogy pl 40-35-re megnyerik a választést, csak hát aztán meg kellene nyerni az EVK-k többségét is. Ott viszont más a helyzet, az ellenzéki szavazatok BP-n koncentrálódnak. Szerintem simán elhozná jelenleg az EVK-k 60-70%-át a fidesz.
És az se biztos, hogy vezetnek, csak mert néhány kutatás azt mondta. Én nagyon nem vagyok optimista a tisza jelenlegi állásával. És szerintem meg is torpantak... nem jöttek az ígéretek, nincs egy értelmes jelölt sshova és semmire. Arra alapozni, hogy az emberek majd protestből leszavaznak a tiszára akkor is, ha nem szimpi nekik...
"Fidesz ugyanúgy 2/3-ot szerezne most is"
Hát akkor itt a lehetőség. Előrehozott választáson meg lehet mutatni ezt a 2/3-ot.😂
"Hát akkor itt a lehetőség. Előrehozott választáson meg lehet mutatni ezt a 2/3-ot."
Miközben a Tisza nem mer elindulni egy időközin? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!