Magyar Péter belengette az előrehozott választást. El fogja érni?
Nagyon remélem, mert én sem biztos, hogy kibírom 2026-ig ebben az országban. Kiszámíthatatlan minden, nem lehet tervezni, elfáradtam. Nincs erre már erőm. Nyilván sok minden ide köt, de a fa is kipusztul, hiába mérgezik "csak" a gyökerét.
Azt hiszem, a tisza most van olyan erős, hogy képes legyen kiharcolni. Mit ér el 100 ember az utcán? Semmit. Mit ér el 100 ezer? Semmit. De mit ér el 1 millió+? Bármit. Meg kell érteni, hogy ha változást akarunk, akkor muszáj csinálni valamit. Ha nem lesz jó, el kell zavarjuk őket is.
Én a TISZA-ra szavazok a következő választáson, DE azt te se gondolod komolyan, hogy nyernek és akkor itt egyből kánaán lesz?
Mert azt írod elmész ha nem ők nyernek, mert nem bírod ezt a kilátástalanságot tovább, de a FIDESZ már annyi pénzt ellopott, hogy Péternek ezt nem fog sikerülni egyhamar kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!