Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter felkészült a...

Magyar Péter felkészült a kormányzásra? Mert idén már kormányozni fog!

Figyelt kérdés
Akkora a baj az országgal hogy a fidesz biztos nem éli meg a következő szilvesztert!!! Magyar Péter a legerősebb párt vezetője (még a fidesznél is 10+%al nagyobb már a tisza!!!) felkészült hogy kormányozni fogja az országot??? Szerintem igen!!! Szerintetek???

#FIDESZ #Orbán Viktor #politika #Tisza #Magyar Péter #Összeomló magyar kormány amit elmos a tisza!!!
jan. 1. 09:00
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
68%
Felkészült de amúgy se nehéz jobban kormányozni mint a fidesz, hiszen a vak is látja hogy meglopnak bennünket minden nap
jan. 1. 09:02
 2/52 anonim ***** válasza:
38%

Talán kapott egy rollert karácsonyra, amit majd kormányozhat?

Míg a 18. életévét már betöltött lakosságot reprezentáló mintán továbbra is 12 százalékos a Fidesz előnye, addig a biztos szavazó pártválasztók bázisan csaknem megduplázódott a Fidesz-KDNP és a TISZA párt közötti különbség (+8 százalék), ami immár 15 százalékot tesz ki. Az egy hónappal ezelőtti kutatáshoz képest jóval magasabb arányban jelzik biztosra választási részvételüket a Fidesz szavazói, ami arra utal, hogy az elmúlt 4 hét kül- és belpolitikai eseményei aktivizálták őket.

[link]

jan. 1. 09:09
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
XD
jan. 1. 09:18
 4/52 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező még részegen álmodik..álmodozz tovább
jan. 1. 09:22
 5/52 A kérdező kommentje:

/2

Elvagy tévedve! Ne olvass fidesz propagandát. Ez jó tanács! Boldog új évet! Boldog új kormányt!

jan. 1. 09:27
 6/52 A kérdező kommentje:

/4

Nem vagyok részeg de köszönöm a jó kívánságokat! Majd akkor fogok inni mikor a tisza elmosta a narancsot!

jan. 1. 09:29
 7/52 anonim ***** válasza:
52%
A Tisza-hívők még mindig tudnak mélyebbre süllyedni a hülyeségben.
jan. 1. 09:31
 8/52 anonim ***** válasza:
45%

már vagy 14 éve omlik össze a kormány, végleg bezártak a kórházak, oktatás romokban, nincs tanár, egészségügyben a ruhatáros néni műt, és mi vagyunk a nyomor megtestesítői Európában.

De most jön tiszapeti, és ujjá varázsol mindent.

én meg vagyok a birka fideszes.

jan. 1. 09:43
 9/52 A kérdező kommentje:
jan. 1. 09:50
 10/52 anonim ***** válasza:
21%
Igen!
jan. 1. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!