Magyar Péter felkészült a kormányzásra? Mert idén már kormányozni fog!
Talán kapott egy rollert karácsonyra, amit majd kormányozhat?
Míg a 18. életévét már betöltött lakosságot reprezentáló mintán továbbra is 12 százalékos a Fidesz előnye, addig a biztos szavazó pártválasztók bázisan csaknem megduplázódott a Fidesz-KDNP és a TISZA párt közötti különbség (+8 százalék), ami immár 15 százalékot tesz ki. Az egy hónappal ezelőtti kutatáshoz képest jóval magasabb arányban jelzik biztosra választási részvételüket a Fidesz szavazói, ami arra utal, hogy az elmúlt 4 hét kül- és belpolitikai eseményei aktivizálták őket.
/2
Elvagy tévedve! Ne olvass fidesz propagandát. Ez jó tanács! Boldog új évet! Boldog új kormányt!
/4
Nem vagyok részeg de köszönöm a jó kívánságokat! Majd akkor fogok inni mikor a tisza elmosta a narancsot!
már vagy 14 éve omlik össze a kormány, végleg bezártak a kórházak, oktatás romokban, nincs tanár, egészségügyben a ruhatáros néni műt, és mi vagyunk a nyomor megtestesítői Európában.
De most jön tiszapeti, és ujjá varázsol mindent.
én meg vagyok a birka fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!