Mit vársz a Tisza párttól, ha hatalomra kerül? Milyen intézkedéseket milyen szakterületeken?
Uniós pénzek
Korrupció (gyanús ügyek kivizsgálása)
Európai ügyészség
Családi pótlék
Egészségügy
Oktatás
Választási törvény (e-szavazás, levélszavazás)
Alaptörvény
Focitámogatás stadionberuházások
Köztévé helyzete
Közpénzből kormányzati propaganda
Euró-forint helyzete
orosz-Kína politika
akkumulátor gyárak
egyéb?
Arra számítok, hogy azok az intézkedések, amikhez nem feltétlenül kell sok pénz, azok megvalósulnak. A sokba kerülő intézkedések szerintem nehézkesen fognak menni, mert szerintem megdöbbentő lesz szembesülni a valódi helyezettel.
Bízom benne, hogy a propaganda leredukálódik. Csatlakozunk az európai ügyészséghez. Az aksigyár projekt marad míg ránk nem borul, mivel jóval nagyobb bukta lenne a félbe hagyni.
Euró olyan távoli jelenleg, hogy szerintem akkor se voltunk ilyen messze, mikor beléptünk.
Az egészségügynek évekbe fog telni mire változás lesz. Ezzel kapcsolatban a belga példa amit mondott,az kifejezetten biztató lenne. Az oktatás megint egy nagyon hosszútávú dolog. Komolyabb változás itt akkor lesz, ha az új oktatási rendszerből kikerülő első generáció dolgozik. Úgyhogy nem hinném, hogy mindenki boldog lesz ettől. Reálisan nézve én ennyit tudok elképzelni. Egy dologba szinte ezer százalékig biztos vagyok. A roma felzárkóztatási programba bele fog törni a bicskája minden kormánynak. Soha nem lesz hozzá sem elegendő pénz,sem szakember, türelem pedig végképp nem. Aki ebben a témakörben nagy reményeket táplál, az csak messziről látta a problémát.
Így van.
Az egyik legnagyobb problémám a Tiszával, és Magyar Péterrel ( túl azon, hogy a másik oldal kőkemény haszonélvezőije volt), hogy a nagy politikai " robbantás" óta semmilyen komoly szakmai - politikai kérdésben nem mond semmit.
Oké, leváltani, visszavenni, korruptak, stb.
De semmi érdemi válasz, program, pártszervezet. "A TISZA én vagyok...".úgy gondolom, azt hiszi, és elhiszi , hogy ez elég lesz.
Nem hiszem.
21 pontos programjuk van, egész átfogó.
Ettől többet mit kéne letenni pár hónap alatt?
Itt mindenki azt hiszi, hogy amennyiben kormányváltás lenne bárki által, akit ő jónak tartana, megint 250 lesz az euró másnap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!