Orbán Viktor kész átadni a stafétát Magyar Péternek?
Figyelt kérdés
Többet reklámozzák, mint bárkit. A népszerűsége pedig rohamosan emelkedik. Valószínű eredményesebb is fog irányítani.szept. 25. 13:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
26 szavazat
1/7 anonim válasza:
Miért adná át önként egy leszerepelt, sértődött ex NER tagnak?
2/7 anonim válasza:
Milyen stafétát kérdező?
Már csak egy pártban sincsenek.
3/7 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért reklámozzák annyira ezt a fiút. Honnan van ilyen sok pénz arra, hogy ő legyen a központban?
Szerintem neki fogják átadni ideiglenesen a hatalmat ha már látják hogy államcsőd lesz. Ő fogja elvinni a balhét, hogy aztán azt mondhassák, hogy látjátok mégis mi vagyunk a legjobbak.
4/7 anonim válasza:
Orbán már túl van azon hogy bárkinek önkéntesen átadja a hatalmát... :(
Minden meccset meg kell nyerni és gól berúgni. Hát még lefogyni is hajlandó érte akkor tényleg komolyan gondolja..:)
5/7 anonim válasza:
#3 Ha átadják neki a kormányzást akkor nem lesz államcsőd és ha államcsőd közeli állapot lenne akkor is kimászna belőle, mivel elindulnának az EU-s pénzek. :))
7/7 anonim válasza:
Nem fogja. Túl sok rejtegetnivalója van és végig menteni fogja az irhájával együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!