Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy akarja MP kormányváltás...

Darklord88 kérdése:

Hogy akarja MP kormányváltás esetén megcsinálni a dolgokat ?Teszem azt nyer a Tisza 60%-al.De a fidesz mindent meg fog vétózni szóval semmit nem fognak tudni elérni amit terveznek?

Figyelt kérdés
ma 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Hát nehéz dolguk lesz az tuti, csak abban lehet reménykedni hogy a fideszen kívűl a többi párt is a Tiszát fogja segíteni, nem pedig az emberek jóléte ellen fognak intézkedni.
ma 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Mért vétóznának? Az ő kutyájuk kölyke. A fidesz azért költ annyit a népszerűsítésére hogy legyen kinek átadni a stafétát. Orbán visszavonul.
ma 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

anonim ***** válasza:

Mért vétóznának? Az ő kutyájuk kölyke. A fidesz azért költ annyit a népszerűsítésére hogy legyen kinek átadni a stafétát. Orbán visszavonul

Én is hasonló véleményen vagyok. Nekem olyan gyanús ez az egész....

ma 14:35
 4/11 A kérdező kommentje:

1.-es Egyáltalán lehet e 2/3-uk az ellenzékkel?Mert úgy tudom a alaptörvények visszaállításához is annyi kell.

2-es én nem így gondolom.Akkor nem lenne szükség ekkora fényezésre.Elég lett volna csak kineveznie és kész.

ma 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Alaptörvény módosítása nélkül is lehet kormányozni.
ma 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vétó? A Parlamentben egy csomó törvénynél 50 százalékra van csak szükség...
ma 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Hát ez még sötét ló. Sajnos semmi koncepció nincs, semmit sem tudunk arról, miként gondolták gyakorlatban is megvalósítani az elszámoltatást, hogyan akarják visszaszerezni az ellopott pénzt és hogyan számolnák fel a korrupciót. Eddig csak egy dolgot tudunk, hogy minegy mi lesz, csak a fidesz ne. De ez hosszótávon kevés lesz, mert ebből csak még nagyobb káosz lesz így.
ma 14:45
 8/11 Dongaben ***** válasza:
0%

Az MHM csak 6%-al van bent a Parlamentben, de ezzel is többet tettek a magyar emberekért, mint az összes többi párt...

Örök igazság: Csinálni kell, és csak dumálni róla! Erről is gondoljon mindenki, amit akar...

ma 14:48
 9/11 Dongaben ***** válasza:
32%

Egy "nem" kimaradt...

"Csinálni kell, és NEM csak dumálni róla!

ma 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
A valasztast meg lehet nyerni de kormanyvaltas biztos nem lesz. Tippem szerint ismet fidesz 2/3 jon. Ezek a kerdesek nem jatszanak.
ma 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!