Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értik ezt a lányok?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hallom hogy azért szakított egy lány a barátjával, mert nem érezte mellette magát biztonságban. Mégis milyen biztonságban? Attól kell tartaniai a csajnak, hogy majd bemegy a bankba és fegyvert szegeznek a tarkojához, és jön a barátja, kirántja a fegyvert a illető kazéből, és lelövi, amiért ezt merte tenni a barátnőjével, vagy hogy? Azt értem, hogy egy fiu legyen izmos, meg tudjon segíteni, ha valami nehezet kell cipelni...:D De, hogy nem érzi magát biztosngábban...

Hogy értik ezt a lányok, mondjanak már egy példát...:D

2009. okt. 18. 14:57
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
72%
szintem csak kifogás....
2009. okt. 18. 15:02
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Sztem is
2009. okt. 18. 15:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, én lány vagyok, és megpróbálok választ adni!!:D

A jelenlegi párom mackós, és azért érzem magam biztonságban mellette, mert pl. ha hozzábújok, akkor már eleve az biztonság érzetet ad, mert "nagyobb" mint én, törékenynek érzem magam mellette, és megnyugtat az a tudat, hogy vigyáz rám, és nem szívesen kötnek bele, a termete miatt! :)

Ennél értelmesebb választ nem tudok adni erre!!!:D

2009. okt. 18. 15:07
 4/22 anonim ***** válasza:
66%
lehet hogy a fiú olyankor is dugni akart mikor a lánynak nem volt hozzá kedve. tehát a lány attól félt hogy a fiú megerőszakolja, vagy ha ellenkezik akkor megveri.
2009. okt. 18. 15:14
 5/22 anonim ***** válasza:
Szia! A biztonságérzet elég ősi dolog, onnan indul a történet, hogy a nő gyűjtöget, a férfi vadászik, ergo a férfiak sokkal erősebbek. Na most ez az ösztönös keresés megmarad a nőkben, tehát náluk erősebbet keresnek. Ez egyfajta biztonság. Létezik még sokféle, de azt hiszem a leglogikusabb, persze lehet kifogás is, de ugyanúgy lehet igaz is.
2009. okt. 18. 15:35
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

a 3. válaszolóval egyetértek.

Egy fiú legyen erősebb, mint egy lány...és adott esetben tudja megvédeni a barátnőjét. Pl. egy szórakozóhelyen vannak kissé "erőszakosan" nyomuló pasik, és jó amikor a barátom odalép, és megvéd tőlük.

2009. okt. 18. 15:45
 7/22 anonim ***** válasza:

vagy az is lehet h úgy nem érzi magát biztonságban h a pasikra hajtanak a nők. ő meg fél h dobni fogják.

de általában ez csak kifogás ;) (elég sz@r duma dehát...vannak ienek is :D)

16/L

2009. okt. 18. 16:38
 8/22 anonim válasza:
100%

Lány vok és sztem a többi lány nem arra gondol, hogy ha megtámadják pl. az utcán akkor kinyírja, megveri vagy leüsse a támadót a pasija, hanem hogy ha átöleli akkor érezze hogy szereti és nem kell mondania a srácnak hogy bármire képes lenne érte hanem érezze a lány!!

Én ilyenkor érzem magam biztonságban!!!(de ez csak én vok, de gondolom nem mindenkinél van ez így!!)

2009. okt. 18. 16:41
 9/22 anonim válasza:
Minél többet tudunk meg a másikról, annál nagyobb a biztonságérzetünk. Minden kiszellőztetett titokkal csökken a másik kiszámíthatatlansága, annál inkább kézben tarthatjuk őt.
2009. okt. 18. 17:53
 10/22 anonim ***** válasza:

Egyszerűen a kapcsolatot nem érezzük ilyenkor biztonságban.

Nem érezzük, azt, hogy a srác tényleg szeret.

2009. okt. 18. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!