Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire értik azt, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire értik azt, hogy a lányok választanak?

Figyelt kérdés
én már pár fiút választottam, de egyiket sem érdekeltem, de mégis ilyen szólás van hogy a lányok választanak, ezt mire mondják?
2010. jan. 21. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy a férfi választ, a nő dönt. :)
2010. jan. 21. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

én így tudom a gyakorlatba. férfi választ nő dönt:P

a barátom kinézett engem, én pedig igent mondtam. sokáig tartott amíg összejöttünk, de ennek így kellett lennie. így lesz hosszú szép kapcsolatunk. egyébként 7 hónapja járunk és semmi bajunk egymással.

2010. jan. 21. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Így is van...ha nem is mindig a férfi választ (modern világban élünk), de az biztos hogy a nő dönt. Ha a nő nem akarja, nem sok mindent tehetünk, ergó nem sok választásunk marad, csak az, hogy meggyőzzük, hogy mellettünk döntsön.
2010. jan. 21. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Valójában semmit nem jelent, csak a hülyék szeretnek közhelyeket mondogatni, hátha attól okosnak tűnnek. Elvileg valami olyasmit akar jelenteni, hogy a férfi udvarol, és a nő eldönti, hogy kell-e neki, de ez csak a szerepek különbözőségére utal, nem a döntési pozícióra (egy férfi is dönthet úgy, hogy nem udvarol valakinek). Sokan ehhez még hozzáfantáziálják azt is, hogy a nők mindig úgy tudják alakítani a dolgokat, hogy megszerezzék azt a férfit, akit akarnak úgy, hogy észre se vegye. Hogy ez mekkora vadbaromság, azt gondolom, nem kell részleteznem.

Valami valóságalapja azért van a dolognak. Mivel a nők finnyásabbak a férfiaknál (egy férfinak a férfiak nagyobb százalékánál kell jobban kinéznie, hogy beinduljanak tőle a nők, mint fordítva), ezért a férfiakat gyakrabban utasítják vissza, mint a nőket. A nők ebből adódó helyzeti fölényére szoktak vele utalni. Viszont ne aggódj, ha egy férfi elég jól néz ki, akkor viszont szinte az összes nő közül válogathat.

2010. jan. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!