Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim összeszedett valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim összeszedett valami csajt neten, és talizni szeretne vele, de csak baráti tali lenne. Elhinnétek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Én nem értem az embereket. Lehet nekem alacsony az ingerküszöböm, de 1x meglátnám, hogy a nőm mással csetel, vagy ilyesmi, következő másodpercben az utcán ülne a holmiján, akár hány évem telt el vele.Leszarnám. Menne az utcára.Odavaló. Mert megtehetem.Szerelem...faszom. Legyen tartásod. Ezeken a dolgokon nincs mit megbeszélni.Ne is mondj semmit neki.Takarítsd el a portáról és kész.Tudod hány nő hallgatja ezeket a hazugságokat élete végéig úgy, hogy már gyerek is van? 1x hazudik valaki, vagy félremagyaráz az többet is fog. Takarítani a portáról.Azonnal.7 milliárdan élünk a Földön. 29F
2013. júl. 15. 17:58
 22/26 anonim válasza:
Én is így jártam, és én nem hittem el, hogy igazam volt vagy nem hát az már nem fog kiderülni.
2013. júl. 16. 15:26
 23/26 anonim válasza:

Szia! Mondd meg a pasidnak,hogy te is szívesen elmennél erre a baráti talira :) Vajon mit szólna hozzá???

Amúgy meg szerintem kamu amit mond... Neten barátkozni? barátnő mellett? ráadásul találkozni is? jobb ha odafigyelsz...

2013. júl. 17. 09:29
 24/26 anonim ***** válasza:

07-10 12:47

Hol laksz?

Találkozhatnánk. :) A pasid biztosan megértené.

26F

2013. júl. 18. 16:49
 25/26 A kérdező kommentje:
:) rég voltam már itt.h érthetö legyen,ez egy 2 hónapja tartó kapcsi volt.azóta az történt h végül nem talizott a csajjal.meg egy ideig nem is lesz barátnöje mert még mindig szeret.nem vagyunk már együtt,de minden nap beszélünk,meg multkor felretettünk minden vitát és szexeltünk egy hatalmasat :D nagyon jó vele,mert szeretem,de közben szenvedek,mert nem tudom h ö mit érez
2013. júl. 20. 09:37
 26/26 A kérdező kommentje:
eldöntöttem h csak egy alkalom lesz,de most is úgy kívánom,nem tudok józanul gondolkodni.még soha nem éreztem ilyet
2013. júl. 20. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!