Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim összeszedett valami csajt neten, és talizni
szeretne vele, de csak baráti tali lenne. Elhinnétek?
mivan? simán találkozott volna valami másik csajjal. a csaj viszkaozott, most visszakuncsorogna hozzád? hagyod ? lol
2013. júl. 10. 12:07
12/26 A kérdező kommentje:
nem hagyom,csak olyan nehéz erösnek maradni,miközben szerelmes vagy.eszembe jutnak a szép pillanatok.annyira fáj,h nyilván nem úgy élte meg öket mint én :(
3 asnak igaza van. Miért ismerkedik más lányokkal olyan,akinek van barátnője? Tedd ki a geccbe,aztán mehet talizni. Hidd el,nem fogja letörni,h dobod.
2013. júl. 10. 12:30
14/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,kicsit megnyugodtam,h akkor mégsem én fújtam fel a dolgot
Tulajdonképpen normális lenne a dolog ha a férfiak nem vonzódnának a nőkhöz. Ha őt érdekli a csaj akkor valószínűleg nem te vagy a legmegfelelőbb partner a számára. Más ezek szerint jobban érdekli. Még ha nem is az a csaj hanem egy jövőbeli másik, akkor sem te. Amúgy meg ha találkoznak és a csaj azt mondja hogy gyere és dugjunk a bokorban akkor szerintem belemenne.
A találkozó talán még nem gáz, de ha csak a csaj és ő megy az már olyan érzésekre ad okot amiktől ha nem rökönyödik vissza mert nem helyesek akkor gáz van.
Természetes hogy érdekelnek más nők is hogy milyenek lehetnek de ez passzív állásponttal szokás kideríteni nem pedig találkával, mert az már túlzott odafordulás ami felveti a hűtlenség aggályát.
30F
2013. júl. 10. 15:49
Nő és férfi között csak akkor lesz baráti ismerkedés, ha a nő nagyon kívül esik a férfi elképzelésén. A férfi csak akkor keres a kapcsolaton kívül másikat, ha el van laposodva a kapcsolat. Amíg a NŐ keresi a vágy beteljesedését, addig a férfi, vagy skalpot gyűjt, vagy változott az elképzelése. De így van ezzel mindkét fél, amikor a kapcsolatot a közvetlen környezetük megelégedésére hozták létre és nem a beteljesedés volt a lényeg! TENGERPICI
2013. júl. 11. 16:56
17/26 anonim válasza:
Hu ez gáz én biztos idegsokkot kapnék. Ha haveri, ha nem ha netten szedte össze, és találkozni akar?
Én meg mondom őszintén szemen vertem volna.
2013. júl. 11. 19:36
18/26 anonim válasza:
Ne fogadd vissza,mert újból megcsinálja!!!!
2013. júl. 13. 12:09
19/26 nyuszypuszy válasza:
Ez nm hit kérdése. mennyire bízol meg benne??? Mióta ismeritek egymást??? Jól megértitek egymást??? Miért keresi a srác az ilyen beszélgetéseket??? Benne ezek a kérdések merültek fel.
2013. júl. 14. 09:22
20/26 kittus0413 válasza:
ha másra kíváncsi, akkor ez a kapcsolat már nem egészséges. valami baj van akkor..
2013. júl. 14. 21:51
Kapcsolódó kérdések: