Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elhinnétek? (lányok)
Figyelt kérdés
Van egy lány elég sokat felhoztam magamhoz vagy én is aludtam nála. könnyen sikerült összeszednem bulikon,de egy idő után rájött h ennyi.Másnap nem keresem egyáltalán.. Vizsgaidőszakban nem akartam bonyolítani a helyzetet így nem keresetem 1x beszéltünk akk is halál kész voltam. Ha most előadnám neki h nem keresetem mert nem tudtam h mit akarok, vártam h vége legyen a vizsgaidőszak h csak arra tudjunk koncentrálni. ez mennyire hihető?? am elég sok benne az igaz. annyi h még most sem tudom biztosra h ő az a lány aki tényleg kell egyik nap azt érzem aztán megint szabad akarok lenni.. pedig nagyon szép és rendes. egy dolog tartott sokáig vissza ugyan abban a városban lakik ahol előző bnőm.2013. febr. 14. 00:08
1/4 Pretty Ballerina válasza:
Átlátok rajtad! ... mint egy sárga tengeralattjárón!
Na, de amúgy, viccet félretéve, te még most sem tudod, hogy mit akarsz. És ezt nehéz nem észrevenni.
2/4 anonim válasza:
Kihasználtad, hülyíted, hazudozol neki... Ha ebből kapcsolat lesz, az se fog sokáig tartani.
3/4 anonim válasza:
Azért az nem katasztrófa, hogy egy városban laknak.
Viszont ha ilyen bizonytalan vagy, akkor valószínűleg csak időtöltésnek kellene, hogy ne legyél egyedül. Azt meg nem érdemli meg.
25/N
4/4 anonim válasza:
probalkozz, a sztori a lany szandekatol fuggoen hiheto. es meg jol is elsulhet. de ne szivasd a csajt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!