Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elhinnétek egy pasinak, hogy ha összebújtok este akkor nem lesz szex?
Nem, tényleg az :D
Csak a kérdésre válaszolva: NEM.
én már aludtam együtt úgy lánnyal, hogy nem volt semmi. pontosabban ő aludt és meg próbáltam úgy helyezkedni, hogy valahogy elférjek (bocsi, ezt nem lehet máshogy leírni) és az álló farkammal ne őt bökdössem...
az egy dolog, hogy meg tudod állni, az meg egy másik, hogy nagyon xar lesz. szerintem, ha még nem akarjátok, akkor ne aludjatok együtt.
Csak nem értem ennek mi értelme?
Ő is le akarna veled feküdni, és Te is vele. Akkor minek szivatjátok egymást?
Szerintem butaság ilyet csinálni mi értelme egyáltalán.
Ha meg biztosan rád mászna miért tiltakozol ellene.
Gondolom nem rég vagytok együtt ezért vártok még, de akkor meg nem értem az ottalvást az sokkal inkább komoly kapcsolatot feltételez mint a szex.
én majdnem 3 hónapig aludtam úgy a barátommal hétvégente,h nem volt szex,mert nem akartam rögtön odaadni magam,és próbálgattam,meddig vár rám,de olyan jó volt hozzábújva aludni!!!kellettek nekem az együttalvások ahhoz,h kialakuljon a bizalom,ami máig törtelen:)
(bár visszagondolva kegyetlen lehetett neki,mikor simogatva ébresztettem,meg ilyenek,de) azt mondta nem a szex a legfontosabb,nem amiatt van velem-szerintem ezt te is mondhatnád a barátnődnek,és akkor merne veled aludni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!