Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek, lányok?

Figyelt kérdés
Ha volna egy fiú, aki csak hosszú ideig játszadozna veletek, lelkileg visszaélve azzal, hogy szerelmesek vagytok belé, semmit sem adva, folyton csak hülyítve titeket - egyszer csak elétek állna, hogy rájött, hogy tévedett és ti vagytok élete szerelme stb. stb. Elhinnétek? Adnátok neki egy esélyt?
2012. ápr. 25. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2012. ápr. 25. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mitől változott meg a véleménye?!Miből jött rá,hogy te vagy neki a nagy ő?Ha számodra elfogatható,meggyőző választ ad, akkor szerintem adj neki egy esélyt:Én is voltam már így,utólag jöttem rá még is csak ő kell nekem!!!
2012. ápr. 25. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Talan adhatsz neki egy eselyt. Tedd probara. Csak ne eld bele magad. Egy ideig jatszadozz vele te. Legy vele flegma.
2012. ápr. 25. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Szeretni csak azt lehet, akit ismersz. Akivel nem jöttél össze, nem éltél vele, csak álmodozol róla, azt nem ismered. Ergo nem szereted, csak vágysz rá.

Te nem belé vagy szerelmes, hanem magába a szerelembe, illetve abba az emberbe, akit elképzeltél magadnak. A pasi csak testet adott a gondolataidnak.

És ő sem szerethet téged, mivel ő sem ismer.

Ez az alaphelyzet, akár tetszik, akár nem.

Jó hír viszont, hogy a vágy megléte normális - ki lehet próbálni, hogy létrejöhet-e a szeretet/szerelem kettőtök közt.

Szerintem egyébként ilyen alapokkal kevés rá az esély, mert amíg hülyített, te túlságosan idealizáltad őt, nagy lesz a csalódás, hogy kicsit sem olyan, mint amilyennek hitted.

2012. ápr. 25. 10:12
 5/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi az eddigi válaszokat. Külön köszönöm 4-esnek, nagyon jól rátapintottál a lényegre, így néz ki egy hasznos válasz. :)

Az igazság az, hogy a kérdésem második fele nem történt meg, csak eljátszadoztam a gondolattal, mert megtörténhet.

2012. ápr. 25. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ez van, én is játszadoznék vele egy ideig, aztán valószínűleg dobnám. De csak ha nagyon ráérnék.
2012. ápr. 25. 10:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen idősek vagytok. Középiskolás korban még elfogadható, hogy nem meri felvállalni az érzelmeit, de 20 év felett már tényleg csak játszadozik veled.
2012. ápr. 25. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Adnék neki egy esélyt, viszont én már visszafognám magam és tepernék érte! Tehát meg lenne a tisztes távolság addig, amíg tényleg be nem bizonyítjaaz érzéseit.
2012. ápr. 25. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
szóval bocsi elrontottam: én már nem tepernék érte!
2012. ápr. 25. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát ha szívem szerelme (az a f*asz) tényleg ezt mondaná az első kérdésem az lenne, hogy részeg-e. De én adnék neki esélyt, mert bolond vagyok és mindenki a saját kárán tanul. Na meg ki tudja, lehet komolyan gondolja.
2012. ápr. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!