Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek, hogy nem történt közöttük semmi?

Figyelt kérdés
A barátnőm a pasijával 1 éve vannak együtt. A pasinak van egy régi szerelme(nevezzük egyszerűen xy nak),aki a haverjának a húga. Nem szereti már, de ugye sokat találkoznak a haverja miatt. A barátnőm már dumált is a csajjal, és mondta,hogy már nem féltékeny a lányra. De a barátnőm kapott a héten egy SMS-t a barátjától. "mielőtt mástól tudnád meg, X itt aludt nálam, de nem történt semmi,majd elmesélem" állítólag X elhagyta a lakáskulcsát, ezért ott aludt nála,mert reggel mennie kellett dolgozni. A barátnőm azzal nyugtatta magát,hogy tuti,hogy a barátja az ágyban az egyik oldalra fordult a csaj meg a másikra. Nem akarok kavarni, de nekem ez nem kerek.(közben a csávó még ránk is féltékeny, nem akarja,hogy barátnőm nélküle menjen el pl. bulizni) Ti elhinnétek?
2012. okt. 2. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora kamu dumát.

Ne vedd be!

2012. okt. 2. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát öööö...

1. A csaj a családdal együtt lakik. Ezesetben se szülő, se tesó se senki nem tudta beengedni?

2. A csaj külön él. Elhagyta a kulcsát, és tételezzük fel másnak sem adott belőle pótot. Nem eszébe jutna hívni egy lakatost, hogy cseréljen zárat, vagy valami. Nem ő másnál alszik inkább.

Plusz mióta kell valakivel egy ágyban aludni, ha csak elszállásolod? Szóval én is szállásoltam már el barátot, buli után. Ő a kanapén aludt, én az én ágyamban, vagy ha másnál aludtam, én a vendégágyon, ő a szobájában.

Kicsit olyan fura ez.

2012. okt. 2. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem hinném el, főleg, hogy azért írta, nehogy mástól tudja meg, gondolom tudták többen is.

Egyébként tanácsot adhatsz a barátnődnek, de mégiscsak az Ő döntése.

Én pl nem hagynám,hogy az exem nálam aludjon, több okból sem.

Nem biztos, hogy az Ő érzései is elmúltak,rosszul esne a páromnak, kellemetlen lenne nekem is.

Biztos akad más ahol elalhatott volna.

2012. okt. 2. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:

a családjával lakik,vagy elhagyta a kulcsot, vagy kizárták. A lényegen nem változtat.

én is mondtam neki,hogy 1. ha van barátnőm nem altatok magamnál más csajt

2.ha tudom,hogy a srácnak van barátnője nem alszok nála

3. miért nem hívta fel a szüleit?vagy a tesóját?

4.ha van barátom és mégis valakit elszállásolok, vagy külön szobába rakom, vagy valamelyikünk a földön alszik.

Ezekre a barátnőm azt mondta,hogy "én ismerem a barátomat, nem te. És tudom,hogy nem csalt meg."

2012. okt. 2. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Én mondtam a barátnőmnek,hogy nagyon szép,hogy bízik benne,és úgy legyen ahogy ő mondja,hogy nem csalta meg.

De azért én tudom milyen a megcsalás. Csaltak már meg és a szüleim is ezért váltak el. Annyi dumát hallottam már, de annyit.

A csajjal nem jártak, csak a srác szerelmes volt belé.(talán a csaj is ,de fiatal volt hozzá)

2012. okt. 2. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok már nyeretlen kétéves,tehát egyértelműen nem hinném el.A barátnőd naiv,ostoba,és vak.Ennyi.
2012. okt. 2. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor nem csak én vagyok ilyen ostoba :(
2012. okt. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!