Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek, hogy nem történt közöttük semmi?
Hát öööö...
1. A csaj a családdal együtt lakik. Ezesetben se szülő, se tesó se senki nem tudta beengedni?
2. A csaj külön él. Elhagyta a kulcsát, és tételezzük fel másnak sem adott belőle pótot. Nem eszébe jutna hívni egy lakatost, hogy cseréljen zárat, vagy valami. Nem ő másnál alszik inkább.
Plusz mióta kell valakivel egy ágyban aludni, ha csak elszállásolod? Szóval én is szállásoltam már el barátot, buli után. Ő a kanapén aludt, én az én ágyamban, vagy ha másnál aludtam, én a vendégágyon, ő a szobájában.
Kicsit olyan fura ez.
Én sem hinném el, főleg, hogy azért írta, nehogy mástól tudja meg, gondolom tudták többen is.
Egyébként tanácsot adhatsz a barátnődnek, de mégiscsak az Ő döntése.
Én pl nem hagynám,hogy az exem nálam aludjon, több okból sem.
Nem biztos, hogy az Ő érzései is elmúltak,rosszul esne a páromnak, kellemetlen lenne nekem is.
Biztos akad más ahol elalhatott volna.
a családjával lakik,vagy elhagyta a kulcsot, vagy kizárták. A lényegen nem változtat.
én is mondtam neki,hogy 1. ha van barátnőm nem altatok magamnál más csajt
2.ha tudom,hogy a srácnak van barátnője nem alszok nála
3. miért nem hívta fel a szüleit?vagy a tesóját?
4.ha van barátom és mégis valakit elszállásolok, vagy külön szobába rakom, vagy valamelyikünk a földön alszik.
Ezekre a barátnőm azt mondta,hogy "én ismerem a barátomat, nem te. És tudom,hogy nem csalt meg."
Én mondtam a barátnőmnek,hogy nagyon szép,hogy bízik benne,és úgy legyen ahogy ő mondja,hogy nem csalta meg.
De azért én tudom milyen a megcsalás. Csaltak már meg és a szüleim is ezért váltak el. Annyi dumát hallottam már, de annyit.
A csajjal nem jártak, csak a srác szerelmes volt belé.(talán a csaj is ,de fiatal volt hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!