Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korábban csak felszínes kapcsolatai voltak, elhinnétek, hogy már nem arra vágyik?

Figyelt kérdés

Ezt a srácot kb fél éve ismerem, már első pillanattól kezdve vonzódunk egymáshoz, de akkor még mindketten mást szerettünk, mikor megismertük egymást. De ez a vonzalom és a szimpátia miatt mégis sokszor találkoztunk, eléggé bizalmas viszonyba kerültünk, mindent elmondott a korábbi szerelmi/szexuális életéről. Voltak lányok, akikbe szerelmes volt, azokkal többnyire nem jött össze neki semmi, csak néhány csók. Akikkel meg lefeküdt, vagy esetleg összejött 1-2 hónapra, azok meg nem érdekelték érzelmileg. Egyébként pedig olyan típus, aki nagyjából bárkit le tud venni a lábáról azonnal, mert eléggé jó fej srác (szerintem jól is néz ki, bár ez relatív, de inkább a személyiségével hódít).

Miközben jóban lettünk, azt mondta, hogy végre el tudta felejteni azt a lányt, akibe már nagyon régóta szerelmes volt, és engem akar. Tudom, hogy másokat tényleg mindig leráz, mert kb egyfolytában együtt vagyunk, ha hívja egy lány, vagy ír neki vagy valami azt mindet látom/hallom...

Szerintetek megpróbáljam vele, hogy milyen lenne? Vagy ez az egész csak egy jó haditerv azért, hogy lefeküdjünk? Ti mennyit "áldoznátok" erre fiúk?(Ha közben egyébként kb bárkit megkaphatnátok) Az elmúlt fél évben csak velem foglalkozott.

2012. nov. 8. 11:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 22 éves, én 21.
2012. nov. 8. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
nem
2012. nov. 8. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Baratzonaban vagy, de dugni akar. Kb. ennyit latok a leirtak alapjan. Te sem vagy szerelmes, o sem. Mi a kerdes? Kapcsolat? Megprobalhatod, de nem fog mukodni.
2012. nov. 8. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én erre annyit mondanék, hogy az én páromnak előttem hasonló kapcsolatai voltak, mint ennek a srácnak. Nem akarom a mellem verni, de már 5 éve együtt vagyunk, jön a baba is. Szóval van olyan, hogy valaki a komolytalanok után komolyan gondolja. Szerintem egy próbát megér a dolog, de ne éld bele magad, inkább úgy állj hozzá, hogy az lesz belőle, ami lesz és akkor nem fog nagy csalódás érni, sőt inkább pozitívan csalódhatsz.
2012. nov. 8. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!