Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lánytípus?

Figyelt kérdés
AZ aki inkább komolyabb, sminkelősebb,vásárolgatósabb mg ilyenek, vagy egy olyan lány aki szívesebben focizik, semmit nem vesz komolyan, és a rock zenét szereti? Tudom, hogy nem csak ez a két tipus van. Ahány ember, annyi. Énis az egyik vagyok a kettő közül, és nem azért kérdezem mert változtatni akarok, hanem mert érdekel :D
2013. júl. 8. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
mindkettőben meg lehet a szikra
2013. júl. 8. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
aki komolyabb és a rock zenét szeretni ;)
2013. júl. 9. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem speciel ezek alapján éppen egyik sem, de nyugi sok rocker van. :)
2013. júl. 9. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogadni mernék, hogy te a második típus vagy. Egyik se túl szimpi, mert nem szeretem a shoppingolokót és azokat sem akik semmit nem vesznek komolyan.
2013. júl. 9. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Valahogy ki tudjátok írni tökéletesen azokat, amik teljesen lényegtelenek egy kapcsolatban.

Ami számít, az már akinek a szépség, a jó lélek, a szerelem, a bizalom, az őszinteség, a tisztelet. Ezek az alapok, és van ami számít még, de hasonló dolgok.

2013. júl. 9. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Első. Az a nőies. A második okádék!
2013. júl. 9. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!