Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Talán kuszának tűnik, de ti h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán kuszának tűnik, de ti h látjátok?

Figyelt kérdés
olyan kapcsolatra vágyom, ahol a másik fél rajong értem és odavan meg vissza, h velem lehet. Lehet bután hangzik. Az a baj h nagyon önbizalom hiányos vagyok és emiatt iszonyúan ragaszkodom a barátomhoz, h esélyt se adok neki h ő küzdjön megértem. És valahogy ez a szerep rajtam ragadt, h szinte már fojtogatom a szeretetemmel. És esélyt se látok rá h ezzel rendesen le tudjak állni és kicsit hagyjam h ő kezdeményezzen, h azt érezze nem magától értetődő h vagyok neki. Ilyenkor mi a megoldás? Más férfit kéne keresnem akivel tiszta lappal indulok és meg tudom tartani a női visszafogottságomat, vagy van esély h a jelenlegi barátommal el tudom érni h kicsit jobban nyisson ő felém és érezze h tennie kell értem ha meg akar tartani?
2013. júl. 8. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mondd el a barátodnak, hogy mire vágysz. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás.

Én amúgy azt mondom, hogy legyél olyan amilyen vagy. Hosszú távon nem tudod megjátszani magad úgysem.

2013. júl. 8. 15:12
 2/12 A kérdező kommentje:
én szeretnék a viselkedésemen változtatni. Túlságosan ragaszkodó vagyok, szeretném h kicsit küzdjenek értem de nem adok esélyt se neki erre. Vissza kell fognom magam. De nem tudom milyen módszerekkel
2013. júl. 8. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Elsővel egyet értek.

Figyelj ha nem jó a kapcsolat lépj ki belőle,ha szereted beszéljétek meg.Nem kell a pincsi kutyát játszani aki ugrik máris a másik szavára,de az elérhetetlen király kisasszonyt sem.Mindkettőtöknek kell tenni a kapcsolatért.A legfontosabb dolog a kapcsolatban a KOMMUNIKÁCIÓ.

2013. júl. 8. 15:15
 4/12 anonim válasza:
Szerintem ott van a válasz a leírtakban. Nem lehet egy férfit (sem egy nőt) a túlzott ragaszkodással megfojtani. Nem lesz a kapcsolatotok hosszú, ha az is lesz, nem lesz tartalmas, izgalmas. Legyél nyitottabb, találj hobbit, legyél barátokkal. Nem szabad állandóan egymást keresni, az együttöltött idő pedig így lesz tartalmas. Egy férfiban benne van a "vadász" ösztön..hagyni kell,h. a "titkaidat" ő tárja fel, ez nagyon alap. Így lehetsz számára igazán izgalmas:)
2013. júl. 8. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Ne olyan kapcsolatra vágyj, ahol a másik rajong érted. Az ilyen kapcsolat soha nem lehet jó. Egyik félnek sem kell "küzdeni" a másikért. Fontosabb a kölcsönös megértés, megbecsülés. Ha megfojtod a szereteteddel, akkor előbb utóbb besokall, és ott hagy.

Nem csak ő, de egy másik férfi is.

Az önbizalmad másképpen erősítsd.

Az önbizalom hiányod ne így akard megváltoztatni.

2013. júl. 8. 15:16
 6/12 A kérdező kommentje:
én sem arra gondolok h becsapom, meg eljátszok egy szerepet, hanem h kialakítok egy olyan életet, amiben az a normális h nem folyton rajta csüngök..
2013. júl. 8. 15:16
 7/12 A kérdező kommentje:
rátapintottál a lényegre: önbizalomhiány. De h erősítsem egészségesre az önbizalmam?
2013. júl. 8. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan ebben a cipőben járok, mint Te. Mintha én írtam volna, hogy milyen voltam. Önbizalom hiányos, és ugyan úgy arra vágytam, hogy a párom rajongjon értem.

Nálunk viszont el is fajult a dolog, mert nem elég, hogy erre vágytam, és ragaszkodó voltam, még pánikba is estem, mikor a múltjáról, az exeiről mesélt. Képes voltam kiakadni olyan dolgon, hogy mikor mesélte, hogy egyszer szakítás után összefutott a volt élettársával, (akit rajta kapott otthon másik pasival az ágyban, ezért lett vége a kapcsolatnak, kidobta), és a csaj sértegetni kezdte az utcán, ő meg lerángatta róla a kabátját, hogy azt ő vette neki - én ebből kiragadtam azt, hogy annak vett kabátot, én meg még egy ruhadarabot sem kaptam tőle, engem akkor nem szeret annyira, mint azt a nőt. Olyan szinten felpörögtem, pánikoltam, hogy először csak mindig az exeivel ba..ogattam a páromat, pl.: "hívd fel az exed, az biztosan nem sózta el a levest", stb. majd egyik nap sírva pakolni kezdtem, hogy elmegyek, és ráborítottam mindent, ami fáj nekem. Csodálkozva nézett rám, és akkor mondta ki, hogy neki még soha nem volt olyan jó senkivel, mint velem, még soha nem szeretett ennyire senkit, mint engem, és nagyon boldog velem, és azt hitte, hogy vagyunk annyira, hogy én ezt tudom, nem kell mondani, és hogy nyugodtan elmesélheti a múltat is, mert tudni fogom, hogy én vagyok "A NŐ". Azóta nem beszélünk az exekről, kitöröltük őket a FB-ról is, mindig megdicsér, türelmesebb, és kedvesebb, jobban kimutatja, hogy mit érez irántam.

Az kellett csak, hogy elmondjam neki, hogy mi fáj, és mi hiányzik. Később még nyugodtan, veszekedések nélkül is párszor átvettük a dolgokat, és kiderült, hogy ok nélkül pánikoltam, és rosszul fogtam fel dolgokat. Elmondhatom, hogy pár hete nagyon boldog vagyok.

Ha nem vagy őszinte a másikhoz, hiába is kezdesz másik kapcsolatot, ugyan így fog végződni. Mert Te nem tudsz megváltozni, csak javítani magadon, és ehhez kell, hogy a másik is partner legyen.

2013. júl. 8. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Igaza van a 8-asnak!

Minél előbb mondd el a párodnak, hogy mi bánt. Ne őrlődj feleslegesen, mint én anno. Hetekeig, sőt hónapokig gyötrődtem, hogy mikor és hogyan mondjam el a páromnak a sérelmeimet. Nem éri meg húzni az időt, tapasztalat!

Legyél bátor! Ha szereted, mondd el neki, beszéljétek meg. Ha ő nem szeret eléggé, és emiatt elhagy, akkor meg örülj, hogy mielőbb kiderült. Drukkolok!

2013. júl. 8. 15:48
 10/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok..

Igen, én is így gondolom, mint az utánam szóló. Nem szabad halogatni, mert mindig rosszabb lesz. Bátorság kell hozzá, de jobb, ha elmondod őszintén, hogy neked erre, és erre van szükséged a boldogsághoz. Ne félj neki elmondani azt sem, hogy "Igen, önbizalom hiányos vagyok! Segíts!!!"

Sokszor ez az állapot párosul a féltékenységgel is. Egy idő után az ember hajlamos belelátni dolgokat a kapcsolatba, ami nincs is, csak a mi fejünkben, félelmeinkben. Ha ezen változtatsz, és a párod támogat, elmúlik a fojtogató ragaszkodás. Ne várd meg, míg rosszabb lesz a helyzet! Jusson az is eszedbe, hogy a legtöbb pasi úgy van vele: "Azért nem mondom minden nap, hogy szeretlek, mert egyszer már mondtam, és ha ez változna, akkor majd szólok." :)))

2013. júl. 8. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!