Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kellett volna ezen megsért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna ezen megsértődnöm?

Figyelt kérdés
A barátommal ma beszélgettünk és egyszer kezdte mesélni nekem,hogy ő a barátaival milyen szép mellett látott és szerinte szilikon volt,de nagy volt és kerek és nem is volt a nőn melltartó és még az egyik legjobb barátja is megmondta,hogy milyen szép.. És hogy ő nem azért mondta,hogy ezen megsértődjek.De miért kell ezt pont nekem elmondja? Nem érdekel,ha megnézi,mert mindenki megnézi,de miért mondja el?
2013. júl. 6. 16:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy ő nem akar ezzel megbántani és nem azért mondja,hogy rosszul essen.Ezt azelőtt mondta,mielőtt elmesélte nekem.. És utána még én voltam a hülye,mert megsértődök ezen.
2013. júl. 6. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:

az van, hogy a férfiak úgy fejlődnek, hogy kipuhatolják a határaikat. hogy meddig mehetnek el nálad. a nő ösztönösen sértődéssel reagál, ha megbántják, a férfi ebből még nem érti, mi van (mert máshogy gondolkodik), és ebből lesznek a veszekedések.

higgadtan kell neki elmondani, hogy ez neked rosszul esik.

ha nem érti, miért, kérdezd meg, fordított helyzetben neki hogy esett volna. ha még mindig nem érti, akkor csak kérd meg, hogy fogadja ezt el, hogy így van, neked ez rosszul esik. esetleg mondd el pár szóban, hogy miért. kérd meg, hogy ne akarjon megbántani ilyesmivel a jövőben. mindezt higgadtan, hiszti nélkül kellene tudni elrendezni.

lesz még egy pár hasonló kör egyébként. aztán lassan megtanulja, hogy hogy bánjon veled, ha jó kapcsolatot akar.

2013. júl. 6. 16:23
 13/17 anonim ***** válasza:

8. ! Teljes mértékben egyet értek!

Ha valami szép, azt el lehet ismerni anélkül, hogy bármi mást belemagyaráznánk.

Annyira durván tipikus ez a női belemagyarázás...

2013. júl. 6. 16:24
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

"Ha valami szép, azt el lehet ismerni anélkül, hogy bármi mást belemagyaráznánk."

Itt nem belemagyarázás van, szimplán nem esett jól neki,hogy a barátja nöi mellekröl mesélt neki.

Ennyi:)

2013. júl. 6. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:

" csak tesztelt, mit reagálsz"

"arra célzott hogy neked is kéne csinaltatni"

" hogy kipuhatolják a határaikat."

Erről beszéltem.

Egyébként belemagyarázás nélkül nincs sértődés, mert nincs miért!!!

Bármi sértődés csak belemagyarázástól lehet, hiszen valamiért rosszul esik, pedig nem kéne.

Vagy az önbecsüléssel van baj, vagy a bizalommal, vagy bármi mással, de aki ilyen miatt megsértődik, az infantilis, gyerekes.

Ha nem érdekli, akkor azt kell mondani, hogy nem érdekli, vagy meg kell mondani, hogy mentálisan túl éretlen, és labilis egy ilyen mondat elviseléséhez.

2013. júl. 6. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:
hm hát nem biztos, hogy mentálisan éretlen, ha valaki az ilyet nehezen viseli. szerintem a bunkóságot nem kötelező elviselni. én spec. az ilyen megjegyzéseket bunkóságnak tartom. van egy pár nő, aki az ilyenekre nem érzékeny, de a többség igenis elvárja a tiszteletet ilyenekben is. valahogy nem a társammal akarom megbeszélni, hogy milyen más férfiak tetszenek, és mégpedig milyen testi adottságaik miatt, és elvárom, hogy ő se velem beszélje meg az ilyen dolgait. nekem ez a barátság kategória, ha ilyenekről beszélünk, és a párkapcsolatba az ilyen témák az én ízlésem szerint valahogy nem illenek bele. ha te szeretsz ilyenekről beszélni, csak rajta, de nem hiszem, hogy ettől különösebben érettebbnek tekintheted magadat másoknál.
2013. júl. 6. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolóval egyet értek.
2013. júl. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!