Igaza van? Nem kellett volna ezen megsértődnöm?
Ezt tudom, ahhoz is hogy mindenhez idő kell. Csak nem mindig tudom mit tegyek. Legyek egy jófej barát, vagy ennél több. Először azt hittem, hogy az első az "elvárás" felém, de aztán láttam, hogy a "másik mostohának" sokkal több teret adnak. Nem csak az apa, hanem a párom is. Nekem pedig csak azt mondja, hogy majd kialakul.
Lehet nem vagyok normális, más az exre féltékeny én annak a nőjére :)
Hát az a helyzet, hogy ilyen a házasságban sem megengedett, hogy egymásnak ellentmondó módon neveljük a gyereket.Ilyet nem teszünk, hogy pl.anyuka valamit nem enged, de akkor majd apa megengedi...ilyen nincs.
Egyébként kitartást nektek:)
Igazad van, ha ugyanolyan jelentőségű dolgot engedett meg az apuka nője, mint te, és téged számon kért, a csajt meg nem, én is kiakadnék.
Fél éve vagytok együtt, az nem 1-2 hét, ez alatt már ideje lett volna neki kiismerni téged nagyjából, vagyis rossz duma, hogy új ember vagy. Ha az én pasim hozná hozzám a fiát, hogy vigyázzak rá, és utána szemrehányást tesz hogy én milyen döntéseket hoztam, nagyon megharagudnék rá. Lehet hogy a kapcsolatunkat is lejjebb helyezném. Vica versa, én is csak akkor bíznám a gyerekemet másra (akár a pasim akár nem) ha megbízom az ítélőképességében. Ha nem bízom meg benne, akkor nem hagyom rá. De ha már megtettem, akkor nem kérem számon. Kivéve, ha az egészségét közvetlenül veszélyeztette.
Mondjuk hozzá tartozik, hogy valóban érdekes lenne mit engedtél meg a gyereknek.
ha meg nem bízik benned annyira hogy rádd bízza a gyerekét, akkor miről beszélünk? minek van veled? pénzled? vagy dugni akar veled? mert akkor tekintsd csak egy fizetett kurv@nak, mert nem több. érted ugye.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!