Igazat kellett volna mondanom?
Anya elment hajnalban Peste, és csak délután fog hazajönni. Apám nincs itthon hét eleje óta. Nem nagyon szereti / akarja anya, hogy egyedül legyek itthon, de már kezd 'beleszokni' :P. Mama tudja, hogy nincs itthon apám egy jó ideje, és anya Pesten van. Beszéltek telefonon pár napja anyával, ha úgy van, akkor eljön hozzám (már egyszer 'rám küldte' anya mamát, aminek nem örültem), de anya mondta, hogy lehet, hogy hazajön mára (tudta, hogy nem fog hazajönni, csak miattam mondta ezt). Az előbb hívott mama, hogy egyedül vagyok e. Mondtam, hogy nem, már hazajött apám.
Csak azért mondtam, hogy ne izguljanak miattam, stb. Nagyon jól elvagyok egyedül, nincs szükségem 'felügyeletre'. Különben is anya egy óra múlva már itthon lesz.
18l (kevesebb, mint 1 hónap múlva 19)
Jézusom, ez komoly!?!?!?!?
Hiszen ennyi idősen már élhetnél egyedül, vezethetnél saját háztartást, sőt, akár - bár ez ritka, de nem kizárt - még gyereked is lehetne!
Mi a csudáért féltenek ennyire, hogy nem "engednek" otthon, a saját házatokban egyedül lenni?
És pl. akkor az szóba se jöhetne, hogy egyedül utazz el valahova, vagy mi?
Ne haragudj, de vagy veled van valami baj, és ez esetben érthető az aggódásuk, vagy a családod fura, de nagyon...
Döbbenet!!
hát, én a te korodban már angliában laktam, tök egyedül, teljes szülői felügyelet nélkül.
De egyébként igazat kellett volna mondanod, mert a hazugság mindig kiderül, de én is hazudtam volna, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!