Igazat kellett volna mondanom?
Anya elment hajnalban Peste, és csak délután fog hazajönni. Apám nincs itthon hét eleje óta. Nem nagyon szereti / akarja anya, hogy egyedül legyek itthon, de már kezd 'beleszokni' :P. Mama tudja, hogy nincs itthon apám egy jó ideje, és anya Pesten van. Beszéltek telefonon pár napja anyával, ha úgy van, akkor eljön hozzám (már egyszer 'rám küldte' anya mamát, aminek nem örültem), de anya mondta, hogy lehet, hogy hazajön mára (tudta, hogy nem fog hazajönni, csak miattam mondta ezt). Az előbb hívott mama, hogy egyedül vagyok e. Mondtam, hogy nem, már hazajött apám.
Csak azért mondtam, hogy ne izguljanak miattam, stb. Nagyon jól elvagyok egyedül, nincs szükségem 'felügyeletre'. Különben is anya egy óra múlva már itthon lesz.
18l (kevesebb, mint 1 hónap múlva 19)
nem ismerem a szüleidet, de az elég gáz, hogy ennyit paráznak azon, hogy egy felnőtt ember egyedül van otthon.
rossz lehet, hogy csak úgy tudod érvényesíteni amit szeretnél, ha hazudsz. Ez lehet náluk bejön, de jobb, ha az életben nem szoksz rá..
Anyukádnak lelkiismeret furdalása van, hogy egyedül hagy otthon. Azt hiszi, neked ez rossz, és valahogy jóvá akarja tenni azzal, hogy rádküldi mamádat.
Mondd el neki, hogy jól el vagy egyedül, és ne érezze rosszul magát ha egyedül hagy, nagylány vagy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!