Mit gondoltok mit kellett volna mondanom?
A sogornomnek uj baratja van. Gondoltam meghivom 24.ere (kulfoldon elunk, a csalad nem tud jonni, igy csak magunk leszunk)A fiu (32) eloszor igent mondott, majd lemondta. (egy eleg bugyuta indikkal) En et igy elkonyveltem. Majd most megkerdezte a sogornomet, hogy all e meg a 24.ei meghivas. Na en erre finoman mondtam, hogy nem...ugy erzem egy 24.ei meghivassal nem illik jatszani, foleg nem olyanoknal akiknek elvileg a csaladjahoz akarok tartozni.
Mi a velemenyetek? Ti is nemet mondtatok volna?
Szerintem roppant idétlen és gyerekes dolog ilyenen megsértődni. Először úgy gondolta máshoz megy, aztán rájött hogy mégis a sógornőddel kéne lennie, ezért jönne mégis. És akkor mi van? ha jön jó, ha nem jön hát nem jön.
Természetesen én így is szívesen látnám.
32/N
Az ilyenek miatt van a magyaroknak külföldön rossz hire.
Ha elöször ugy gondolta, hogy nem tud elmenni, akkor KORREKT ezt megmondani - sokkal inkább, mint elötte pár nappal szóni, hogy mégsem megy.
Az, hogy közben változott a helyzet, és megkérdeztette, hogy mégis jöhetne-e, szerintem megint KORREKT, mert még van idöd elökészülni, és ö kimondottan udvariasan viselkedett.
Szerintem te voltál a bunkó - és ha lenne benned becsület, akkor igenis meghivnád öket.
És mi van akkor ha megíjedt??? Akkor szokott az ember idétlen indokok mögé bújni...
Te pedig ovodás módon rendezted...
ok, az indok az volt, amiert nem akart jonni, hogy o meg agyilag nincs felkeszulve agyilag egy kapcsolatra...nekem ez igazi gazos indok.
amugy itt a 24.e nem unnep...szoval nem a sajat csaladja helyett valasztott volna minket.
amugy nem ertem miert nem lehet normalisan valaszolni, egy normalisan feltett kerdesre
"amugy nem ertem miert nem lehet normalisan valaszolni, egy normalisan feltett kerdesre"
Normális válasz=egyetérteni veled? mert akkor inkább ne írj ki kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!