Miért ilyen az anyám? Hogy mondhatja azt, hogy meg kellett volna folytani engem és tesomat is?
Nem hinném, hogy komolyan gondolta, bár iszonyú ocsmány dolog ilyet mondani.
Viszont sajnos abban igaza van, hogy a tanulmányi eredményeknek kellene az elsőnek lenni. Minden anya a legjobbat akarja a gyerekének, én sem tűrném, ha a fiam csajozni járna, de nem tanulna és a későbbiekben nem a képességeivel arányos munkát fog végezni.
Most volt a félévi, pár hete, vagy napja nem? Én egyetemista vagyok, nem tudom.
Szóval nem lehet az olyan mostanában.
Tehát a lényeg, borzalmas, ha valaki nem tanul és élete végéig olyanok alatt kell dolgoznia, akik mellett lenne a helye, vagy felettük.
Megalázó és sosem bocsátod majd meg magadnak.
Na ezt mondom, szóval maximum pár napja teszed oda magad :) Ez nem csodálom, hogy nem meggyőző édesanyádnak :)
Tanulj pár hétig rendesen és a tanulás legyen az első, ne a barátnő. Utána majd lazább lesz mindenki.
Szia!
Az én anyám kb ugyanilyen de inkább rosszabb. Én 23 éves vagyok és egyszerűen a mai napig dirigál nekem. A barátom gyűlöli mert nem milliomos és szerinte úgy kell párt választani hogy az milliomos legyen vagy mi...anno apámhoz is azért ment hozzá szerintem, de a gazdasági hanyatlás a családunkat is utolérte és eléggé lesüllyedtünk! Lényeg a lényeg hogy 23 évesen ő eltiltana a barátomtól ha hagynám. Ő olyanokat vágott már 12 éves koromtól a fejemhez hogy gyűlöl, undorodik tőle hogy ilyen ronda lányt szült, jobb vetetett volna el és hogy dögölnék meg, tönkretettem az életét és hasonló szépségek.
Nem mondhatnám hogy valaha is rossz gyerek voltam, mindig jól tanultam, jelenleg is egyetemre járok, mellette dolgozok ha akad munka, és tényleg semmi zűrös ügyem soha nem volt. A jelenlegi barátom a második az életembe ennek ellenére folyton k*rváz agyba főbe. Undorodom már tőle ahogy bánik velem...soha nem mondanék ilyeneket a saját gyerekemnek!
Jelenleg is eléggé elmérgesedett itthon a helyzet...
Anyám egyébként eleve egy idegbeteg természet, folyton mindenkibe beleköt, ordít, üvölt és olyan gyűlölet van ilyenkor a szemében ami kb egy gyilkos pszichopatának lehet. Már a saját anyja is azt mondta hogy orvos kellene neki!
Lényegében utálom már a saját anyám és ezt csakis magának köszönheti! Ilyen nő gyereket sem érdemel!
Undorító!
Azt még nem tudom hogy fogom a saját gyerekem majd nevelni de azt igen hogy hogyan nem bánok vele SOHA ezt az egyet anyám megtanította nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!