Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem az anyám (? )

Nem értem az anyám (? )

Figyelt kérdés
Ha bármit elmondok anyának akkor egyből rohan a tesómhoz elmondani. És nem veszik észre. Tesóm egyfolytában cinkel;mindig kérdezgeti hogy mivan a fiúkkal meg stb... Anyu meg egyfolytában azt mondogatja hogy nincs pénz,nincsen pénz én meg mondanám neki hogy azért nincs pénzed mert a tesómnak adsz minden hétvégén több ezer forintot, Észre se veszi hogy a tesómat jobban szereti mint engem. Szeretnék egy szempillaspirált de nem merem megmondani, mert biztos az mondja hogy minek?! Meg mondogatja hogy a tesómmal nagy szerencséje volt mert én nagyon hisztis vagyok (nemis) . Ugye szüleim elváltak a tesóm apjáról meg nem tudunk semmit. És kapom a havi tartásdíjat, de azt nem rám kéne költenie?! Mit tegyek? 11/L
2013. jan. 18. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:

A havi tartásdíj az rád is fordítódik, ruhában jársz eszel tanszereket kapsz, na meg fürdesz, villanyt használsz.

A cinkelés része ha úgy van ahogy mondod akkor azt tényleg nem kéne tennie.

Ha meg te leszel bulis korszakodban lehet te is kapsz rá pénzt.

2013. jan. 18. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Ruháid sincsenek? :/ Amúgy nekem sem vett anyukám 11 évesen spirált.Magamnak vettem 13 évesen :)

Sajnálom,de kérj te is pénz tőle.Mondd meg,hogy te is ugyanúgy a gyermeke vagy,mint a tesód.És rád még tartásdíjat is kap!

2013. jan. 18. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
11 éves kislánynak szempillaspirál??? az igen komoly! hova fajult a világ? szerintem szempillaspirál helyett inkább talán a tanulásra kellene koncentrálni!
2013. jan. 18. 19:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Már bocs de tanulmányi eredményeim nem tudom fejleszteni mert kitünő vagyok. Ja hát ez is kapok egy négyes akkor egy hülye vagyok és miért nem tanultam a tesóm meg mindennap kettesekkel meg hármasokkal jön haza
2013. jan. 18. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Tesód hány éves?

Minden szülő kivételezik egy picit, néhányan túlzásba esnek.

Amúgy nem kell még neked szempillaspirál,szép vagy így is :)

2013. jan. 18. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
akkor koncentrálj csak tovább a tanulásra kislány mert még a végén a szempillaspirál miatt felváltják a 4-5ket a 2-1esek!
2013. jan. 18. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Tesóm most lesz 19. Ja és nem hiszem hogy eljönne a világvége mert én szempillaspirált használok. Mai világban ez már alap, látnátok néhány osztálytársam alapozófejét
2013. jan. 18. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy, de nem vagyok olyan öreg. 17 vagyok és 1,5 éve sminkelek. Nem alap az, csak mindenki felnőttesdit akar játszani. Tök röhejesen néz ki ha valakin egy rakat smink van főleg ha ilyen fiatal mint te.

Egyébként beszéld meg anyuddal,hogy ne mondjon el mindent tesódnak.

A piszkálódás pedig nagy testvéri privilégium, csak kérdezd az öcsémet vagy bárki kistestvérét :D

2013. jan. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!