Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyből kapcsolatnak nevezni a dolgot, hogy értethetném meg bárkivel is, hogy nekem az komolyabb elköteleződést jelent?
Ha ismerkedek valakivel, randizunk, és néhány hét után kapcsolatnak nevezzük az engem egyszerűen zavar. Attól függetlenül mindent csinálhatunk úgy, mint egy pár, van szex meg minden, nem ismerkedem másokkal, de ha már azt mondom, hogy valaki a barátom, az nálam komoly dolog. És ehhez tudnom kell sok mindent, nem elég a vonzalom meg szimpátia.
Szerintetek ez baj? Vagy mi az, ami ebben nem elfogadható?
21L
Nyilván ennyi erővel soha senkivel nem lenne újdonság évek után, ha így nézzük. És most azzal nem vagyok előbb, hogy még egy plusz évig érdekesnek tart valaki csak azért, mert később feküdtem le vele. Én nem ebben mérem magam.
Pont ezért nem kell ennyire nagy dolognak nézni.
Egyébként engem nem szoktak megunni (legalábbis a személyiségemet biztosan nem). Inkább én vagyok az, aki ráun a másikra sajnos, de akkor se a szexre.
Nem tudom, de ha három hónapig szexeltek, meg minden, akkor csak dugó-pajtik vagytok? Nem jobb akkor már járásnak nevezni? Elhiszem, hogy nem vagy szerelmes, de attól ez még járás, hiába is tiltakozol a kifejezés ellen...
Tudom, hogy mindenki más, de akkor sem tudok túllépni azon, hogy az nem probléma, hogy valakivel lefeküdj, de az igen, hogy minek nevezed a vele való kapcsolatodat. Ez nem házasság, csak járás, párkapcsolat. Nem értem, miért olyan nagy probléma, de te tudod. Most már olvashattad a többség véleményét, és érted, hogy miért kell egyből annak nevezni, mert szinte mindenkinek ez a normális. Ha neked nem, beszéld meg a partnereddel, és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!