Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell egyből kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből kapcsolatnak nevezni a dolgot, hogy értethetném meg bárkivel is, hogy nekem az komolyabb elköteleződést jelent?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedek valakivel, randizunk, és néhány hét után kapcsolatnak nevezzük az engem egyszerűen zavar. Attól függetlenül mindent csinálhatunk úgy, mint egy pár, van szex meg minden, nem ismerkedem másokkal, de ha már azt mondom, hogy valaki a barátom, az nálam komoly dolog. És ehhez tudnom kell sok mindent, nem elég a vonzalom meg szimpátia.

Szerintetek ez baj? Vagy mi az, ami ebben nem elfogadható?

21L

2013. júl. 6. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálam először van a randizós fázis, aztán csók, onnantól járás, azaz kapcsolat, ha lefekszem valakivel, az már a barátom. Tehát ha szex van, akkro az már kapcsolat. Nem értem, hogy lehet nálad fontosabb tényező az, hogy minek nevezed, mint az, hogy mit csinálsz :D
2013. júl. 6. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Én eleve csak olyan emberrel lépek kapcsolatra, aki iránt érzem azt, hogy nagyon jó lenne mellette. Sosem csináltam olyat, hogy először járni kezdek valakivel, aztán majd várok arra, hogy beleszeressek.
2013. júl. 6. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Most nem azért de mi az hogy van szex de nem nevezed kapcsolatnak?Ribi vagy?
2013. júl. 6. 15:42
 4/13 A kérdező kommentje:

A szex nálam nem olyan nagy lelki elköteleződés, de ez most más kérdés. (Attól függetlenül nem mondanám, hogy ribi vagyok, ugyanis 3 sráccal feküdtem le, 2-vel volt utána többéves kapcsolatom, a 3-ikkal pedig most alakul a dolog... de ő is ezt akarja, hogy járjunk, szóval nem random pasikkal fekszem le.)

Csak nem értem, hogy miért olyan fontos, hogy így nevezzük. Ha tegyük fel mégse működik, akkor 1-2-3 hónap után még simán továbbáll az ember és kész, ez még azért nevezhető akár ismerkedési fázisnak is. Ilyen rövid idő alatt nem alakul ki olyan nagyon mély szerelem, ami nálam egy kapcsolathoz kell.

Kialakulhatnak hatalmas, mindent elsöprő érzelmek akár egyből is, ezt elismerem, de az a mélység semmiképp, ami kell.

2013. júl. 6. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát azért akik csak ismerkednek azok nem fekszenek le egymással legalábbis nagy átlagban!
2013. júl. 6. 15:50
 6/13 A kérdező kommentje:

Nyilván mindenkinél máshogy van ez. Van, aki akár évekig is eléldegél úgy a barátjával, hogy nem fekszik le vele, ez az ő dolga, én meg ezt nem tudom mire vélni, de ez van. Az a lényeg, hogy mindenki találjon hasonló mentalitású párt és kész. :)

És ott is vannak már érzelmek és vágy, nem is kevés, csak az még nem olyan mély, mint ahogy később idővel kialakul.

Ha tegyük fel csak 3-4 hónap után feküdnék le valakivel, attól még nem lenne semmivel se másabb a kapcsolatom. És amúgyis elmúlik az a nagy teher az emberről, hogy izgulni kell, hogy vajon milyen lesz a szex. Utána sokkal természetesebben mennek a dolgok.

2013. júl. 6. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért de szex után már milyen dolgoknak kell menniük akkor már átlagban mindenki ismeri a másikat elég átfogóan kívülről belülről :D
2013. júl. 6. 15:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Gondold át a kapcsolataidat, hogy milyen dolgoknak kell menniük, és rájössz.

A szex csak egy kellemes része az egésznek, de nem erről szól (nekem legalábbis).

2013. júl. 6. 16:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Az tény hogy nem erről szól hidd el idősebb vagyok mint te tudom mifán terem de ha eljutsz a szexig akkor utána már nem nagyon van olyan ami utána újdonság lenne és ezért érdemes húzni egy kicsit mert egyébként megunjátok egymást!Most gondolj bele 1 hónap után lefekszetek de rá 3 hónapra már unni fogjátok legalábbis még 21-22 évesen nem hiszem hogy a leendő férjeddel feküdsz le!
2013. júl. 6. 16:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem a férjemet keresem, pont ez a mentalitás miatt, nekem nem kell olyan pasi, aki 10 év múlva rám néz és annyit lát bennem, hogy megunt. És ez az unalom nem 1-2 hónap függvénye, hogy mikor fekszünk le. Szerencsére ez a szex kérdés nem jelentett problémát eddig. Nekem is van olyan férfi ismerősöm, aki sokkal többet vár vele, olyan nő is, aztán sokszor megtörténik és már szakítanak is, akkor meg mi értelme ennek a színjátéknak előtte?
2013. júl. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!