Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyből kapcsolatnak nevezni a dolgot, hogy értethetném meg bárkivel is, hogy nekem az komolyabb elköteleződést jelent?
Ha ismerkedek valakivel, randizunk, és néhány hét után kapcsolatnak nevezzük az engem egyszerűen zavar. Attól függetlenül mindent csinálhatunk úgy, mint egy pár, van szex meg minden, nem ismerkedem másokkal, de ha már azt mondom, hogy valaki a barátom, az nálam komoly dolog. És ehhez tudnom kell sok mindent, nem elég a vonzalom meg szimpátia.
Szerintetek ez baj? Vagy mi az, ami ebben nem elfogadható?
21L
A szex nálam nem olyan nagy lelki elköteleződés, de ez most más kérdés. (Attól függetlenül nem mondanám, hogy ribi vagyok, ugyanis 3 sráccal feküdtem le, 2-vel volt utána többéves kapcsolatom, a 3-ikkal pedig most alakul a dolog... de ő is ezt akarja, hogy járjunk, szóval nem random pasikkal fekszem le.)
Csak nem értem, hogy miért olyan fontos, hogy így nevezzük. Ha tegyük fel mégse működik, akkor 1-2-3 hónap után még simán továbbáll az ember és kész, ez még azért nevezhető akár ismerkedési fázisnak is. Ilyen rövid idő alatt nem alakul ki olyan nagyon mély szerelem, ami nálam egy kapcsolathoz kell.
Kialakulhatnak hatalmas, mindent elsöprő érzelmek akár egyből is, ezt elismerem, de az a mélység semmiképp, ami kell.
Nyilván mindenkinél máshogy van ez. Van, aki akár évekig is eléldegél úgy a barátjával, hogy nem fekszik le vele, ez az ő dolga, én meg ezt nem tudom mire vélni, de ez van. Az a lényeg, hogy mindenki találjon hasonló mentalitású párt és kész. :)
És ott is vannak már érzelmek és vágy, nem is kevés, csak az még nem olyan mély, mint ahogy később idővel kialakul.
Ha tegyük fel csak 3-4 hónap után feküdnék le valakivel, attól még nem lenne semmivel se másabb a kapcsolatom. És amúgyis elmúlik az a nagy teher az emberről, hogy izgulni kell, hogy vajon milyen lesz a szex. Utána sokkal természetesebben mennek a dolgok.
Gondold át a kapcsolataidat, hogy milyen dolgoknak kell menniük, és rájössz.
A szex csak egy kellemes része az egésznek, de nem erről szól (nekem legalábbis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!