Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javitsatok ki, ha tevedek, de egy kapcsolatnak nem arrol kellene szolnia, hogy egymassal megertesben elunk, es figyelunk egymasra?
Parommal 3 eve elunk egyutt. Meg eleg fiatalok vagyunk, mindketten 21 evesek. Sokat veszekszunk, es mindig en vagyok a hibas, mert ahogy o fogalmaz, hisztizek es megsertodok. Pedig en utalom ezt, utalom ha szar kedvem van miatta, amikor veszekszunk. Es mindig van okom ra, megbant, megjegyzeseket tesz, nem tartja be az igereteit, sokszor masodlagos vagyok a sajat programjaival szemben.
Kerdem en, nyeljek le minden bantast es sertest, csak hogy jo legyen a kapcsolat?! Elegem van abbol, hogy mindig en vagyok a hibas, pedig en csak reagalok a bantasokra....
Varom a tapasztalaitokat, velemenyeiteket ebben a temaban!
Nagyob koszi,
21/L
Legalább felét nyeld le és nézzétek meg, úgy mennyire javult a kapcsolatotok.
Tudod, az ember nem veszi észre néha a saját hibáit...
Milyen megjegyzéseket tesz? Mivel bánt meg?
Próbáld megbeszélni vele hogy ezeket ne mondja rád mert nem esik neked jól. Illetve próbálj meg nem törődni velük de ha nem változik akkor ti nem értitek meg egymást, de tényleg próbálj meg mindent h jobb legyen a viszonyotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!