Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális lezárása egy kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Az expasim csak úgy eltűnt az életemből. Hétfőn azt mondta hogy felhív telefonon, de azóta sem hívott, én meg hiába kerestem nem vette fel a telefont. Igaz hogy csak 1 hónapig voltunk együtt, de annyit megérdemeltem volna hogy elmondja van valami baja velem. L/192013. jún. 19. 21:04
1/4 anonim válasza:
Kimondtátok hogy szakítotok vagy nem?
2/4 anonim válasza:
Hétfő csak 3napja volt xD Hívd fel hogy most mi van.
3/4 anonim válasza:
Hívd fel és kérdezz rá,mi a gond.Ha már benne nincs gerinc.
4/4 A kérdező kommentje:
Én már ezt szakításnak vélem. Már hétfő óta kereshetett volna. Én már kerestem egy párszor de nem vette fel a telefont. Nem fogom porig alázni az önbecsülésem.
2013. jún. 19. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!