Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy még mindig nagyon szerelmesek vagytok oda-vissza (3 éve), de sok az ellentét, és érezhetően nincs (normális) jövője a kapcsolatnak?
Ez, hogy van e jövője ez csakis tőletek függ. Nemdebár?
Odafigyelés a másikra. Ez fontos egy kapcsolatban.
Ha látjátok egymáson, hogy mi az amitől a másik jobban érzi magát, és nem csak önmagatokkal vagytok elfoglalva, hanem a másik is számít nektek, akkor megszűnnek a gondok.
Szal nem kell külön költözni hogy elviseld jobban a hülyeségeit, hanem át kell nevelni (beszélni kell vele), hogy ne legyenek olyan hülyeségei, amik ennyire zavarnak téged, és/vagy neked is egy kicsit toleránsabbnak kell lenned a hülyeségeivel szemben.
Szóval szerintem mindenkinek egy kicsit fel kell adni a saját egójából, ahhoz hogy a kapcsolat zökkenőmentesen működhessen. És azt a részét a másik ember megfigyelésére kell fordítani.
Pl ha ő szereti hogy én főzök, de én utálok főzni, akkor is venni kell a fáradságot és elkezdeni főzögetni, legalább néha, mert tudom hogy ezzel örömet okozok neki.
Ő meg mondjuk cserébe rendet rakhat, akkoris ha utál rendet rakni.
Ha másképp nem megy, akkor valamit-valamiért cserébe kompromisszumot is lehet kötni. Ez lehet hogy eleinte nehéz, de aztán már rutinná válik, és észre sem veszed, mindenki jól fogja érezni magát a kapcsolatban.
Csak hát meg kell egymásnak mondani, hogy mi kit szeretne, mit várna el a másiktól :)
Bocs, nem "mi kit szeretne" helyett "ki, mit szeretne"
csak elcsesztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!