Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gerinctelen hogy lehet valaki?

Figyelt kérdés
Több éves párkapcsolatom van, együtt is élünk. A társammal egy ideje megromlott a viszonyunk, többször jeleztem hogy jobban figyeljen rám, többet törõdjõn velem, mert magányosnak érzem magam mellette. Semmi változás nem történt. Pár hete megismerkedtem egy férfivel. Feltünt hogy bámul, de azt gondoltam ez is egy szélhámos, nem is foglalkoztam vele. Pár szót beszélgettünk, majd egy közösségi oldalon bejelöltük egymást. Én ennyivel le is tudtam ezt. Csakhogy a közös ismerösünk mondta hogy èrdeklödött irántam, a magánèletem iránt. Meg lett neki mondva hogy van valakim. Erre olyanokat mondott hogy elsö látásra belém szeretett (nah jah...), stb. A kõzös ismerösünktöl megkérdeztem hogy ö ugye nöcsábász? Azt a választ kaptam hogy nem. (évek óta ismerik egymást) Elvált, vannak gyerekei. Lényeg, hogy elkezdett nyomulni, pl: költözzek hozzá, döntsem el hogy kit választok. Megmondtam neki hogy nem is ismerjük egymást, semmi nem is törtènt köztünk, hogyan gondolja azt hogy döntsek? Lényeg, hogy igen, jó esett az amiket mondott. Nem hittem neki, de oldotta a társas magányomat, és elkezdtem érezni valamit. Meg is inogtam. Soha így még nem voltam, hiszen ott az élettársam, aki akármilyen is, felelösséggel tartozom iránta. Szóval mivel másik városban lakik, így telefonon ès neten tartottuk a kapcsolatot. Aztán egyik nap még minden rendben volt, másnap pedig nem is keresett. Szeretném hozzátenni hogy megkérdeztem töle, elfogad-e így is, amilyen helyzetben jelenleg vagyok? Egy szóval sem mondta hogy nem. Tehát egyik percröl a másikra eltünt. A közös ismerösünktöl tudtam meg az okot: neki egyedülálló kell, olyan aki "azonnal" hozzá is költözik, és nem akar szétszedni egy kapcsolatot. Nem értem, velem ezt mièrt nem közli a mai napig, és miért nem volt ez neki gond, amikor tudta hogy nem vagyok egyedülálló? Akkor mi értelme volt ennek az egésznek? (semmilyen testi kapcsolat nem volt köztünk)
2013. júl. 6. 09:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Ő a gerinctelen? :D Te normális vagy? Azt akartad hogy leszálljon rólad leszállt. Tett egy próbát hátha nem jó a kapcsolatod és otthagyod a párod, de nem tetted így nem erőszakoskodott hanem leszállt rólad. Épphogy normális volt ez tőle... Te sem tudod mit akarsz azt látom.
2013. júl. 6. 09:44
 2/41 A kérdező kommentje:
Kedves elsö! Te egy 8 éves kapcsolatot feladnál olyanért akit szinte nem is ismersz? Te talán egyböl el is költõznél egy másik városba azonnal hogy azt sem tudod "hova" mész? Ha igen, akkor gratulálok. :-D
2013. júl. 6. 09:47
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a gerinctelen. Túl sokat hiszel magadról, hogy mindenki úgy ugráljon, ahogy neked tetszik.

A helyedben magamba néznék és elgondolkodnék azon, hogy vajon miért is hanyagol engem az élettársam. Aztán meg eszembe jutna, hogy a faszi, aki nyomult rám egyik napról a másikra elmenekült előlem inkább.

2013. júl. 6. 09:53
 4/41 anonim ***** válasza:
Hármasnál a pont.
2013. júl. 6. 09:57
 5/41 anonim ***** válasza:
Otta bizony, a hármas megmondta a tutit.
2013. júl. 6. 10:00
 6/41 A kérdező kommentje:
Kicsit éretlenek vagytok, sebaj, majd ahogy idösödtök, leszoktok a rosszindulatról. (vagy nem) Szeretem amikor csak gondolkodás nélkül osztjátok az észt.
2013. júl. 6. 10:02
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rossz indulat, csak hülyének tartunk szimplán...Ő normális volt, nem akarta tönkretenni a kapcsolatot a pároddal, te vagy a gerinctelen, hogy ez ennyire zavar téged...Eltűnt és kész...Vagy ennyire szar a kapcsolatod, hogy örülnél, hogyha keresne téged?
2013. júl. 6. 10:11
 8/41 anonim ***** válasza:
15%
így bírtál járni! aki a tűzzel játszik vállalja a kockázatot, hogy megégeti magát. kiszólt a lyuk a a gödörből?
2013. júl. 6. 10:11
 9/41 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvéért újra: tudta hogy van valakim, nem titkoltam, nem zavarta. Meg is kérdeztem töle. Pár napos ismerettség után dönteni akartat velem, és hogy adjak fel itt mindent (pl munkahely) és azonnal költözzek hozzá egy másik városba. Ki is alakulhatott volna köztünk valami, mert elkezdtem érezni iránta. De! Senki sem gondolhatja komolyan hogy valaki felad mindent egy olyan emberért akit alig ismer, és másik városba költözik azonnal!!! Tehát: nekem azt mondta nem zavarja hogy jelenleg ebben a helyzetben vagyok, (egy idö után ha úgy alakul, úgyis lépek, de nem egy hetes ismerettség után fogom feladni a munkahelyem sem, meg költözni sem valakihez akit egy hete ismerek) Az ismerõsünknek meg azt mondta, neki egtedülálló kell aki azonnal hozzá költözik. Azaz mást mondott nekem és mást másnak. A mai napig nem mondta meg azt amit az ismerõsünknek. És még én vagyok szerintetek a gerinctelen??? :-O
2013. júl. 6. 10:21
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy szóval nem írtad, hogy mit tettél azért, hogy jobb legyen a kapcsolatod! Ja, jelezted, hogy figyeljen rád. Ez nem így működik. Ilyenkor mindig magunkban kell keresni a hibát, mert magunkon tudunk változtatni, a másikon nem.

Miután a kérésedre nem történt meg a csoda, azonnal megismerkedtél valakivel. Tetszettél neki, de végül úgy döntött, hogy nem túrja szét a kapcsolatodat. Azt tette, amit ilyenkor tenni kell: eltűnt az életedből. Te elvártad volna, hogy foglalkozzon veled, pedig van párod.

Igen, ennyire gerinctelen vagy.

2013. júl. 6. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!