Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire alattomos, sunyi, gerinctelen az összes férfi?
miért jó hazudni össze vissza és hitegetni a lányokat?? miért? mire jó ez???
még csak 20 éves vagyok...de egyszerűen...undorodom az összes fiútól...tudom hogy egy idő után úgyis bekattan, mert éppen nem leszek a lábtörlője...miért nem lehet normális kapcsolatot kialakítani? miért gyerekes és komolytalan mindenki?:(((((
"miért gyerekes és komolytalan mindenki?"
Tipp értelmes alapanyagot feltételezve átlag 27-33 év között szoktak beérni ellentéttel a hölgyekkel. Kivételt azok képezik akik meg soha ...
Igazán jól esik, nem is ismersz, de már undorodsz tőlem.
Sebaj, a rossz tapasztalatok után érthető, de csak magadnak teszel rosszat, ha a jövőben negatívan állsz mindenkihez. Tanulj meg büszkén talpra állni egy csalódás után, tanulj meg tovább lépni, akkor tudod komoly gond nélkül keresni a neked valót, hozzád illőt.
21/F
Különben meg ha uralkodó a férfi, akkor szemétláda a szemetekben, ha meg a s*ggetek nyalja, akkor lúzer.
Hol az átmenet, kérdem én?!
Figyelj, már megteheted, hogy leszbikus legyél.
És nem minden pasi gerinctelen.
Csalódtál? Hát ez van kislány, ez az élet. Talán ha több időt fordítanál egy ember (vagy általában az emberek) megismerésével, jobban tudnál választani. Igen, ezzel csak annyit akartam mondani, hogy a te hibád. Ha már te is vagdalózol...
25F
bírom hogy ilyenkor hirtelen MINDEGYIK kivétel lett.. :')
amúgy igazad van, nagyon kevés a rendes, eddig 1 ilyennel találkoztam, a többi srác átvert..
mindig túlteszem magam rajta, és próbálom újból, de mindig ugyanaz a vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!