Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha túl későn jöttem rá, h az...

Ha túl későn jöttem rá, h az élettársam egy gerinctelen, embertelen szívtelen férfi akkor most hogy tujam széppé tenni az életemet életünket)?

Figyelt kérdés

Mindent elsöprő szerelemmel kezdődött.Mindent feladtunk egymásért.Sikerünk volt együtt,pénzünk.Külön-külön nem értük volna el azt amit együtt.Jó hatással voltunk egymásra.Boldogok voltunk nagyon-nagyon.

DE!Beteg lettem és akkor elhagyott egy másik nőért.Megcsalt a saját házamban a bérlővel.Mindenből ki akart forgatni,amit közösen szereztünk.Sőt abból is amit Apumtól katam.Félreálltam,mert betegen(rák gyanú) gyenge voltam a helyzethez.Az anyagiak összekötöttek vele(a lakásaimat vesztettem volna el,ha elhagyom).Meggyógyúltam pasizni kezdtem és akkor tüzön-vizen át visszaszerzett.Azután minden más férfit eltávolított a közelemből.Gyereket akart és feleségűl venni.Én már csak vártam az alkalmat h megszüntessem a közös vagyont és külön útra térjek.Azóta is lesem azt az alkalmat.

Közben újra színpadra lépett egy lányka ,tőlem újra mindent el akart venni.Mivel anyagilag tönkrement volna Ő is mostmár(dolgoztam az ügyön)így láttam rajta,h érdekből: mint én akkor,velem maradt.Bár én is visszatértem volna a volt férjemhez.De Ő ezt is megakadályozta.Ebben a zűrös időben Terhes maradtam.Kételkedett h ki az apa,pedig én soha nem csaltam meg,csak flörtöltem.

Újra az anyagiakkal térítettem észhez,mert aztmondtam,h nem engedem meg h a születendő gyerekemtől egy fruska cigánylány elvegyen mindent!

Azóta van egy egészséges 7 hós kisbabánk.De minden irányítás az én kezemben.

Na ehhez mit szóltok?

2010. okt. 6. 06:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
gyönyörűek vagytok, no comment
2010. okt. 6. 06:51
 2/23 anonim ***** válasza:
86%

Te legalább annyira gerinctelen vagy, megérdemlitek egymást.

Csak azt a szegény kisbabát sajnálom, hogy ilyen szülökkel van megverve.

2010. okt. 6. 07:06
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Ő miért lenne gerinctelen??Mert megvédte azt amit az édesapjától kapott??Nem ő hagyta ott a párját akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna rá.Az ilyen férfi meg is érdemli.És a gyereknek mi baja lehetne??Hisz az anyuka miatta tesz mindent.
2010. okt. 6. 07:49
 4/23 anonim ***** válasza:
En is hasonloan anyagi erdekekbol vagyok meg a ferjemmel,azzal a kulonbseggel, h. o azt nem tudja ;)
2010. okt. 6. 08:23
 5/23 anonim ***** válasza:
53%
Ezt a helyzetet saját magadnak köszönheted!
2010. okt. 6. 08:39
 6/23 anonim ***** válasza:
71%
zsák a foltját...
2010. okt. 6. 08:43
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
amúgy baromi jó, bosszút akar állni a pasason, kisemmizni (a pasi dettó) és erre szül egy gyereket...legalább adjátok örökbe, hogy a gyerek ne legyen ilyen idióta
2010. okt. 6. 08:44
 8/23 anonim ***** válasza:
27%

Te érdekből szültél egy gyereket és ezzel azt hitted végérvényesen magadhoz kötöd a pasit.Elárulom neked, hogy egy ilyen hátterű kapcsolatba gyereket szülni nem fog javítani a helyzeteden, sőt inkább ront rajta.Mostmár alá adtad a lovat a pasid alá, miszerint a bika bármikor nyugodtan orrba szájba csalhat téged, mert a boci a borjúval mindig haza várja.Büszke lehetsz magadra!

A történet számomra ott sántit "(a lakásaimat vesztettem volna el,ha elhagyom)."-ha tényleg a tiéd lett volna akkor nem tudtad volna elveszíteni, mert ahhoz legalább 10 évet együtt kellett volna élnetek, hogy közös legyen."Mindenből ki akart forgatni,amit közösen szereztünk"-ezt csak akkor tudná megtenni, ha nem volt közös.Ja és a legnagyobb bibi a sztoridban:".Boldogok voltunk nagyon-nagyon."-akkor biztosan nem csalt volna meg!

2010. okt. 6. 08:48
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

"De, beteg lettem es elhagyott egy masik noert!"

Nem tudom, hogy mi ertelme van ennek a kutya eletnek, mivel ez mar nem a szeretetrol szol, ahogyan elkezdodott ez a kapcsolat es a szep szerelem, az pedig mar a multte, s ebbol lelegezni nem lehet!

Tudod az iranyitas most a kezedben van, de nem egy taviranyitos jatekrol van szo es Te ezt elfelejted, ugyanis az emberi erzelmeket iranyitani nem lehet, de majd erre is rafogsz jonni idovel.

2010. okt. 6. 08:49
 10/23 anonim ***** válasza:
08:48 ezt a 10 év után közös marhaságot ki a franc terjeszti??? különvagyon a büdös életben nem lesz közös
2010. okt. 6. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!