Ha túl későn jöttem rá, h az élettársam egy gerinctelen, embertelen szívtelen férfi akkor most hogy tujam széppé tenni az életemet életünket)?
Mindent elsöprő szerelemmel kezdődött.Mindent feladtunk egymásért.Sikerünk volt együtt,pénzünk.Külön-külön nem értük volna el azt amit együtt.Jó hatással voltunk egymásra.Boldogok voltunk nagyon-nagyon.
DE!Beteg lettem és akkor elhagyott egy másik nőért.Megcsalt a saját házamban a bérlővel.Mindenből ki akart forgatni,amit közösen szereztünk.Sőt abból is amit Apumtól katam.Félreálltam,mert betegen(rák gyanú) gyenge voltam a helyzethez.Az anyagiak összekötöttek vele(a lakásaimat vesztettem volna el,ha elhagyom).Meggyógyúltam pasizni kezdtem és akkor tüzön-vizen át visszaszerzett.Azután minden más férfit eltávolított a közelemből.Gyereket akart és feleségűl venni.Én már csak vártam az alkalmat h megszüntessem a közös vagyont és külön útra térjek.Azóta is lesem azt az alkalmat.
Közben újra színpadra lépett egy lányka ,tőlem újra mindent el akart venni.Mivel anyagilag tönkrement volna Ő is mostmár(dolgoztam az ügyön)így láttam rajta,h érdekből: mint én akkor,velem maradt.Bár én is visszatértem volna a volt férjemhez.De Ő ezt is megakadályozta.Ebben a zűrös időben Terhes maradtam.Kételkedett h ki az apa,pedig én soha nem csaltam meg,csak flörtöltem.
Újra az anyagiakkal térítettem észhez,mert aztmondtam,h nem engedem meg h a születendő gyerekemtől egy fruska cigánylány elvegyen mindent!
Azóta van egy egészséges 7 hós kisbabánk.De minden irányítás az én kezemben.
Na ehhez mit szóltok?
Te legalább annyira gerinctelen vagy, megérdemlitek egymást.
Csak azt a szegény kisbabát sajnálom, hogy ilyen szülökkel van megverve.
Te érdekből szültél egy gyereket és ezzel azt hitted végérvényesen magadhoz kötöd a pasit.Elárulom neked, hogy egy ilyen hátterű kapcsolatba gyereket szülni nem fog javítani a helyzeteden, sőt inkább ront rajta.Mostmár alá adtad a lovat a pasid alá, miszerint a bika bármikor nyugodtan orrba szájba csalhat téged, mert a boci a borjúval mindig haza várja.Büszke lehetsz magadra!
A történet számomra ott sántit "(a lakásaimat vesztettem volna el,ha elhagyom)."-ha tényleg a tiéd lett volna akkor nem tudtad volna elveszíteni, mert ahhoz legalább 10 évet együtt kellett volna élnetek, hogy közös legyen."Mindenből ki akart forgatni,amit közösen szereztünk"-ezt csak akkor tudná megtenni, ha nem volt közös.Ja és a legnagyobb bibi a sztoridban:".Boldogok voltunk nagyon-nagyon."-akkor biztosan nem csalt volna meg!
"De, beteg lettem es elhagyott egy masik noert!"
Nem tudom, hogy mi ertelme van ennek a kutya eletnek, mivel ez mar nem a szeretetrol szol, ahogyan elkezdodott ez a kapcsolat es a szep szerelem, az pedig mar a multte, s ebbol lelegezni nem lehet!
Tudod az iranyitas most a kezedben van, de nem egy taviranyitos jatekrol van szo es Te ezt elfelejted, ugyanis az emberi erzelmeket iranyitani nem lehet, de majd erre is rafogsz jonni idovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!