Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha túl későn jöttem rá, h az...

Ha túl későn jöttem rá, h az élettársam egy gerinctelen, embertelen szívtelen férfi akkor most hogy tujam széppé tenni az életemet életünket)?

Figyelt kérdés

Mindent elsöprő szerelemmel kezdődött.Mindent feladtunk egymásért.Sikerünk volt együtt,pénzünk.Külön-külön nem értük volna el azt amit együtt.Jó hatással voltunk egymásra.Boldogok voltunk nagyon-nagyon.

DE!Beteg lettem és akkor elhagyott egy másik nőért.Megcsalt a saját házamban a bérlővel.Mindenből ki akart forgatni,amit közösen szereztünk.Sőt abból is amit Apumtól katam.Félreálltam,mert betegen(rák gyanú) gyenge voltam a helyzethez.Az anyagiak összekötöttek vele(a lakásaimat vesztettem volna el,ha elhagyom).Meggyógyúltam pasizni kezdtem és akkor tüzön-vizen át visszaszerzett.Azután minden más férfit eltávolított a közelemből.Gyereket akart és feleségűl venni.Én már csak vártam az alkalmat h megszüntessem a közös vagyont és külön útra térjek.Azóta is lesem azt az alkalmat.

Közben újra színpadra lépett egy lányka ,tőlem újra mindent el akart venni.Mivel anyagilag tönkrement volna Ő is mostmár(dolgoztam az ügyön)így láttam rajta,h érdekből: mint én akkor,velem maradt.Bár én is visszatértem volna a volt férjemhez.De Ő ezt is megakadályozta.Ebben a zűrös időben Terhes maradtam.Kételkedett h ki az apa,pedig én soha nem csaltam meg,csak flörtöltem.

Újra az anyagiakkal térítettem észhez,mert aztmondtam,h nem engedem meg h a születendő gyerekemtől egy fruska cigánylány elvegyen mindent!

Azóta van egy egészséges 7 hós kisbabánk.De minden irányítás az én kezemben.

Na ehhez mit szóltok?

2010. okt. 6. 06:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Da ha örökölsz valamit közben mialatt már együtt éltek, ott bizony él a 10 év.
2010. okt. 6. 08:58
 12/23 anonim ***** válasza:

honnan a csudából veszed ezt? ha örököl, az különvagyonnak számít, semmi 10 éves marhaság nincs, pláne be nem jegyzett élettársi kapcsolatnál, de még házasságnál sem!!!!

házastárs is csak úgy szerezhet tulajdonrészt a másik ingatlan vagyonából, ha az neki ajándékozza, vagy saját különvagyonából ill. a közös vagyonból értéknövelő beruházást eszközölnek az ingatlanon

2010. okt. 6. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha örököl, akkor sem lesz 10 év után semmi KÖZÖS!

Ilyen marhaságot...

Te meg kérdező, nem tudom milyen rétegből származol, de ilyen élettől ments meg uram...

2010. okt. 6. 09:25
 14/23 anonim ***** válasza:
kérdezőnek nem sok kommentje van a dolgokhoz
2010. okt. 6. 17:12
 15/23 A kérdező kommentje:

Látom sokan félreértettek:-(

A lakások 100%-ra az enyémek ,de hitelt vettem fel rájuk és neki adtam,h a cégje ne bukjon el.

Az Apám 7 millió ft-ot adott kölcsön neki.

Ezektől szabadított volna meg a kedves párom.Nem adta volna meg amint bejön a cégből a pénz:-(Cégje és a segítsége nélül nem tudtam volna fizetni a hitelt,amit magamért sohase vettem volna fel.

A gyereket Ő akarta,de ezt már írtam.

Egyesek szerint én hibás vagyok,de szerintem csak nem értették meg a helyzetemet.

Betegségem miatt nem tudtam tovább a cégben dolgozni,tehát számára hasznavehetetlenné váltam így mást keresett és hálát nem érzett sem sajnálatot.

Azóta a szakításra vártam,de elöbb a pénzemet akartam visszakapni.A gyerek már csak kamat a pénzre:-) Imádom a kisfiamat és Ő is!Nem adnuk senkinek ezt a tanácsot elengedem a fülem mellett.

2010. okt. 7. 22:28
 16/23 anonim válasza:

Biztosan tanultatok az esetből ,mindketten.

Így már érthetőbb a helyzeted és sajnállak téged.Valóban vannak ilyen kegyetlen férfiak.A húgomat a volt férje gyerekestől kirakta volna a lakásból,ha a törvény megengedte volna.

Most már ha újra jól vagytok és ott a kicsi...akkor már a nehezén túl vagytok.De mindig legyél résen ne függjetek tőle,mert úgylátszik Ő gyenge egyéniség.

2010. okt. 7. 22:36
 17/23 A kérdező kommentje:

Tanultam de nem tudok szabadúlni a múltunktól,pedig most megint -amióta növekedett a hasam-mellettem áll 100%-ra.

Sőt tesót is tervez.

2010. okt. 7. 23:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Én csak mint aki szintén vállalkozófeleségvagyok azt furcsállom ebben a kölcsönsztoriban, hogy azért ilyen jellegú kölcsönoknek általában nyoma van.Egyrészt annak van nyoma,hogy te felvetted-ezek szerint a jelzáloghitelt, másrészt meg agy vállakozásba akkor fektetnek be pénzt, ha ott nincs pénz.Vagy veszteséges, vagy valami új dologra készül, ahová tőke kell.Elárulom neked, ha még eddig nem tetted volna marha gyorsan írjatok ezekről a pénzekről papírokat, hogy kölcsön adtátok.Te is és az édesapád is.Így nem éreznéd magad te sem a továbbiakban olyan nagyon kiszolgáltatottnak, csak azért mert ott a pénz, akkor már téged megcsalhat, megalázhat stb...így legalább polgári peres eljárással még visszaperelhetnéd a millióid.Te is és az édesapád is.Másrészt ez a papír neki is fontos kéne, hogy legyen, mert egy apehes vagyonosodási, de csak egy egyszerű rutin vizsgálatnál is megvágják azért mert nem tudja bizonyítani, hogy ez csak kölcsön.És az apeh harap az ilyen"baráti"kölcsönökre.Másrészt rohadtul felelőtlenek vagytok te is és az édesapád is, hogy csak így lepapírozás nélkül milliókat adtok oda életed "szerelmének".Nekem ez nagyon furcsa.Mert oksi, hogy bizalom, meg bla...bla..., de ha neked nincs is hozzá ennyi eszed a rózsaszín ködtől, apádnak már kéne, hogy legyen gógyija az ilyenekhez.Mert én momentán senkit sem ismerek, aki csak úgy kölcsön ad bárkinek 7 millát papír nélkül.Az én párom a szüleitől kapott 2 millát, amit befektetett a vállalkozásába és arról is papírt írtunk, mert én így bizonyítom az apehnak, hogy honnan lett hirtelen 2 milla plusszom, amiből anyagot vettem.És mint írtam ez a párom vállalkozása és a pénzt a saját szüleitől kapta.A PAPÍR NAGYON FONTOS!!!!
2010. okt. 9. 20:16
 19/23 A kérdező kommentje:

Ki mondta h nincs róla papír?

Tudjátok mit? sz.r-t se érnek a válaszaitok!Tisztelet a kivétel.

Bánom h megosztottam veletek.

Tanács nulla,csak a kritika!

A papírjaimmal törölhetem a popsimat,mert a bírósági ügyek elhúzódnak évekig(3-4-5)addig nulla lakás na meg éveken át fizesd az ügyvédedet.Nem beszélve a bírósági illetékről.

Aztán meg jobbik esetben is ha megvan a végzés és ő neki addig semmi sincs már a nevén és elmegy külföldre akkor mi van???

Buták vagytok !

2010. okt. 10. 12:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Te vagy a buta!Ezek szerint te csak azért hagyon magad lealázni, kihasználni, mert a pénzedet csak évek múltán kapnád vissza????Akaratgyenge buta ember vagy és az ilyeneket rendszerint kihasználják, h.lyének nézik stb...

Akkor pedig még mindig nem értem, hogy miért írtatok róla papírt, ha már akkor úgyis tudtad, hogy ha baj van futhatsz a pénzed után.....Sántít a sztorid ...de nagyon.Vagy csak rohadt sok pénzed van és annál kevesebb szereteted, de pénzért szeretetet nem tudsz venni, max pásztorórákat.

2010. okt. 10. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!